Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
133
Utgivningsdatum
2019-05-01
Förlag
Parus förlag
Medarbetare
Jungå, Matz (form)
Dimensioner
210 x 140 x 15 mm
Vikt
264 g
SAB
Vef
ISBN
9789198528800
Utmattningssyndrom : förstå och lindra kroppens reaktioner (inbunden)

Utmattningssyndrom : förstå och lindra kroppens reaktioner

(3 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden Svenska, 2019-05-01
199
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Varför reagerar kroppen så konstigt?

När du drabbas av utmattningssyndrom är hela kroppen påverkad och du upplever många olika symtom. Det kan vara svårt att förstå att lockkänsla i örat, muskelryckningar, domningar eller dimsyn kan ha en naturlig förklaring som är kopplad till stress.

På ett enkelt sätt vill vi guida dig genom den utmattade kroppen - från topp till tå.

Emma Holmgren mötte läkare Sofia Göthe första gången för fem år sedan då hon själv var sjuk i utmattningssyndrom. Nu möts de igen i sina gemensamma texter för att ge dig lindring och förståelse - en viktig grund för en god läkning.

Om författarna:

Emma Holmgren driver Parus förlag med fokus på stressrelaterad ohälsa och har tidigare skrivit bl.a.Våga vara rädd - en bok om utmattningssyndrom.
Sofia Göthe är specialistläkare inom allmänmedicin och brinner lite extra för områden inom stress, smärta och idrottsmedicin.

"Detta guldkorn till bok borde läsas av alla med utmattningssyndrom, samt av anhöriga, kollegor, chefer och vårdpersonal som möter dem." Lektör Linda Ljungskog BTJ-häftet nr 14, 2019
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Utmattningssyndrom : förstå och lindra kroppens reaktioner
 2. +
 3. Våga vara rädd : en bok om utmattningssyndrom

De som köpt den här boken har ofta också köpt Våga vara rädd : en bok om utmattningssyndrom av Emma Holmgren (kartonnage).

Köp båda 2 för 348 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Utmattningssyndrom : förstå och lindra kroppens reaktioner. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Lättläst
  Hannis, 6 juni 2019

  En bra bok att läsa i tidigt skede av stress och utmattning. Men även en bra påminnare för en som mig som haft detta i många år. Bra beskrivet, man känner igen sig. Lättläst för oss med koncentrationssvårigheter.

 2. Bra uppslagsbok för personer med ums
  Flisan , 16 maj 2019

  Många med ums får diverse symtom som ibland kan kännas märkliga och skrämmande. Denna bok förklarar dessa symtom samt informerar när det är dags att söka vård för besvären. Denna bok tillsammans med Våga vara rädd och dagboken av samma författare, är ett bra egenvårdskit för drabbade av ums. Lättläst och ingen tung svenska.

Visa alla 2 recensioner

Bloggat om Utmattningssyndrom : förstå och lindra kr...