The secret = Hemligheten (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
The Secret
Antal sidor
214
Utgivningsdatum
2015-08-06
Upplaga
2
Förlag
Massolit Förlag
Översättare
Eva Trägårdh
Originaltitel
The Secret
Dimensioner
185 x 145 x 15 mm
Vikt
511 g
SAB
Dokb
ISBN
9789176610404
The secret = Hemligheten (inbunden)

The secret = Hemligheten

(26 röster)  |  Läs 4 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2015-08-06
249
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
The Secret redan en bästsäljare - nu tryckt i över 5 miljoner exemplar!

Fragment av den stora hemligheten har funnits tillgänglig i många berättartraditioner, i litteraturen, inom religionen och filosofier i århundraden. Nu finns för första gången alla pusselbitar samlade i en bok som kan vara livsavgörande för den som tar in budskapet. The Secret - Hemligheten innehåller praktisk kunskap som gör att läsaren får en större förståelse för och insikt om hur man blir mästaren i sitt eget liv.

I boken lär man sig att tillämpa The Secret på alla sätt i livet, vare sig det handlar om hälsa, relationer, lycka, yrkeslivet eller pengar, och dessutom i samspelet med andra i världen. Budskapet handlar om att återupptäcka den dolda, outnyttjade kraften i sitt inre och den vetskapen för med sig glädje på alla områden i ens liv.

The Secret innehåller visdom från samtida lärare och inspiratörer - kvinnor och män som är läkare och medicinare, psykologer, historiker, teologer och vetenskapsmän, samt ledande inom näringsliv och ekonomi - som har använt sig av hemligheten för att uppnå hälsa, välbefinnande och lycka. Genom att börja tillämpa kunskapen i The Secret visar de hur sjukdomar kan botas, hur man kan uppnå bättre levnadsstandard, bemästra hinder och begränsningar, samt nå dit många vanligtvis anser vara omöjligt - sina drömmars mål. Boken är svaret på vad många hoppas på - ett skifte på vilket sätt människor i hela världen tänker, går från ord till handling och därtill bemöter varandra.

The Secret - Hemligheten är boken som bygger på den enastående och inspirerade filmen med samma namn. The Secret hör hemma bland dessa nya filmer som håller på att förändra vår världsbild, bland andra "What the bleep do we k(now)", "Samtal med Gud" om Neale Donald Walsch och "How to know God" av Deepak Chopra.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av The secret = Hemligheten. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Mycket bra och lärorik bok
  Lena Thelander (Norrköping), 12 februari 2022

  Jag fullkomligt älskar den här boken! Jag älskar budskapet, upplägget med text varvat med citat. Jag kan med varm hand rekommendera boken.

 2. en extraordinar bra bok
  helene ekenborn, 24 april 2017

  Mycket lärorik bok ,har mycket gemensam med mitt liv ,älskar den ,rekommendera till alla mina vänner ,och min familje ,mina arbetskammarater
  Mycket bra bok

 3. Många saker kan upplevas som sanna

  I verkliga livet är omständigheterna olika och då är det i sanningens namn ibland svårt att finna andras syn bli vägledande. Men om man omsätter innehållet till det verkliga då finns det mycket att lära och göra något åt om man vill ändra sig och sitt sätt att leva.

 4. Öppnar upp för nya tankesätt!
  Pia Bjorten, 18 maj 2016

  Fantastisk bok som jag läste från pärm till pärm samma kväll jag fick hem den! Mycket intressant och speciell bok. Den är dessutom enormt vackert illustrerad vilket ger den ännu fler pluspoäng!

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Rhonda Byrne