Den mörkaste skuggan (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.8 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Läsålder
9-12 år
Utgivningsdatum
2020-09-11
Upplaga
1
Förlag
B Wahlströms
ISBN
9789132213182

Den mörkaste skuggan E-bok

E-bok,  Svenska, 2020-09-11

Styckköp

99

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
När två barn spårlöst försvinner efter en skolutflykt dras Frida in i kamp på liv och död, där hon kommer att spela en avgörande roll.

Fridas pappa och mamma kan inte ta hand om henne och under en period ska hon bo hos en annan familj, i utkanten av staden där hon vuxit upp. Allt känns nytt och främmande, och det blir inte bättre av att hon ska börja i en ny skola. Samtidigt som Frida börjar en annan ny elev Theodor. Han är tystlåten, blek och har märkligt ålderdomliga kläder. Och det är något mystiskt med honom. Ena stunden är han där, för att i nästa stund vara försvunnen. Människor runt om honom verkar glömma att han finns så fort han försvinner.

På skolan finns dessutom ett tvillingpar, som på något sätt verkar höra ihop med Theodor. De rör sig nästan ljudlöst, har mörka och rovlystna ögon och kan precis som Theodor plötsligt gå upp i rök.
Snart inser Frida att det är något som händer i det lilla samhället, att det finns något ondskefullt som rör på sig och att detta på något vis är sammankopplat med Theodor.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Camilla Jönsson