Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
172
Utgivningsdatum
2018-09-05
Upplaga
2
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
246 x 171 x 9 mm
Vikt
371 g
SAB
Fct
ISBN
9789144123059
Språkgrunden Elevpaket - Digitalt + Tryckt - Andra upplagan (häftad)

Språkgrunden Elevpaket - Digitalt + Tryckt - Andra upplagan

(6 röster)
Häftad Svenska, 2018-09-05
413
Skickas inom 2-5 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Kan levereras innan jul!
I den nya upplagan av Språkgrunden har innehållet uppdaterats och vässats, kopplingen till kursplanen stärkts och ett nytt kapitel om artisten Laleh har tillkommit. Samtidigt så har vi behållit allt det som gjort Språkgrunden till ett både omtyckt och framgångsrikt läromedel för Svenska som andraspråk Grund.

Digitalt läromedel
I det digitala läromedlet finns samtliga texter och övningar inlästa med textföljning - en stor hjälp för eleverna som kan lyssna tills de känner sig säkra. Här finns även en mängd självrättande övningar till alla kapitel, inklusive hörförståelse- och diktamensövningar. De självrättande övningarna ger eleverna nödvändig ord- och grammatikträning och kan göras hur många gånger som helst.

Elevbok
Förutom alla intressanta berättelser innehåller elevboken faktatexter, berättelser, utdrag ur romaner, intervjuer, dikter, tidningsartiklar etc. Här finns också diagram och bilder.
De utförliga ordlistorna till texterna hjälper eleverna att utöka sitt ordförråd på ett effektivt sätt. Till texterna hör även diskussionsfrågor, läsförståelsefrågor och grammatiska övningar, samt skrivövningar i olika genrer.
Språkgrunden är avsedd att användas på Grundvux på kursen Svenska som andraspråk grund. I läromedlet framgår tydligt vilka kapitel som är avsedda för vilken av de respektive delkurserna.

Tidigare upplaga
Den tidigare upplagan av Språkgrunden finns fortfarande att beställa för komplettering. Kontakta din ordinarie återförsäljare eller Studentlitteraturs kundservice på
kundservice@studentlitteratur.se eller 046-31 21 00.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Språkgrunden Elevpaket - Digitalt + Tryckt - Andra upplagan
  2. +
  3. Språkgrunden Lärarpaket - Andra upplagan

De som köpt den här boken har ofta också köpt Språkgrunden Lärarpaket - Andra upplagan av Helena Thunberg (spiral).

Köp båda 2 för 1581 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Helena Thunberg

  • Språkgrunden Lärarpaket - Andra upplagan

    Helena Thunberg

    I den nya upplagan av Språkgrunden har innehållet uppdaterats och vässats, kopplingen till kursplanen stärkts och ett nytt kapitel om artisten Laleh har tillkommit. Samtidigt så har vi behållit allt det som gjort läromedlet både omtyckt och framgå...