Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
172
Utgivningsdatum
2018-09-05
Upplaga
2
Förlag
Studentlitteratur AB
Illustratör/Fotograf
Johanna Szemenkar Remgard
Dimensioner
246 x 171 x 9 mm
Vikt
371 g
SAB
Fct
ISBN
9789144123059
Språkgrunden Elevpaket - Digitalt + Tryckt - Andra upplagan (häftad)

Språkgrunden Elevpaket - Digitalt + Tryckt - Andra upplagan

(15 röster)
Häftad,  Svenska, 2018-09-05
485
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
I den nya upplagan av Språkgrunden har innehållet uppdaterats och vässats, kopplingen till kursplanen stärkts och ett nytt kapitel om artisten Laleh har tillkommit. Samtidigt så har vi behållit allt det som gjort Språkgrunden till ett både omtyckt och framgångsrikt läromedel för Svenska som andraspråk Grund.

Digitalt läromedel
I det digitala läromedlet finns samtliga texter och övningar inlästa med textföljning - en stor hjälp för eleverna som kan lyssna tills de känner sig säkra. Här finns även en mängd självrättande övningar till alla kapitel, inklusive hörförståelse- och diktamensövningar. De självrättande övningarna ger eleverna nödvändig ord- och grammatikträning och kan göras hur många gånger som helst.

Elevbok
Förutom alla intressanta berättelser innehåller elevboken faktatexter, berättelser, utdrag ur romaner, intervjuer, dikter, tidningsartiklar etc. Här finns också diagram och bilder.
De utförliga ordlistorna till texterna hjälper eleverna att utöka sitt ordförråd på ett effektivt sätt. Till texterna hör även diskussionsfrågor, läsförståelsefrågor och grammatiska övningar, samt skrivövningar i olika genrer.
Språkgrunden är avsedd att användas på Grundvux på kursen Svenska som andraspråk grund. I läromedlet framgår tydligt vilka kapitel som är avsedda för vilken av de respektive delkurserna.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Språkgrunden Elevpaket - Digitalt + Tryckt - Andra upplagan
  2. +
  3. Läsning på flera nivåer 1. Sju berättelser om vad som kan hända en vanlig dag

De som köpt den här boken har ofta också köpt Läsning på flera nivåer 1. Sju berättelser om v... av Emma Brandberg (häftad).

Köp båda 2 för 736 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »