Användarprofil Jossan92 / Betyg & recensioner

Betyg & recensioner av Jossan92

Antal betyg: 3
Antal recensioner: 3

Programmering 1 Java

Väldigt bra skriven

24 augusti 2017

Boken gör det lätt att hänga med och förstå medans man sitter och programmerar i sitt valda programmerings program. Mycket lättare att förstå programmeringens grunder när de är skrivet på svenska samt den är väl pedagogiskt skriven.
Det enda negativa är att de är spiral som gör att den lätt går sönder.
Även avsaknad av form av möjliga lösningar på uppgifterna. Ibland kommer en uppgift som man inte förstår hur man ska programmera, och inget "facit" gör att man aldrig slutför uppgifterna. Vilket leder till att man inte får ut lika mycket användning av boken som man skulle kunnat fått.

Bra bok för att komplettera förståelse med programmering, men jag skulle rekommendera att sitta på fler böcker för att få "klarare" förståelse.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Spectrum 21

Inspiration för esteten

31 mars 2017

Som bok beskrivningen säger så är den fylld med konstverk/ art ifrån människor över hela världen. Både för de ska synnas men även ge inspiration. Digital som traditionell.

Jag återkommer till denna bok om jag tappar suget för att teckna. Men får tillbaka den genom att bläddra igenom all fantastisk verk i denna bok.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

White Heat 25

Perfekt födelsedag present.

31 mars 2017

Gav denna bok till mim sambo som är väldigt intresserad av matlagning. Boken innehåller mer text och är mer av en skön läsning än recept.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej