Användarprofil Åsa Lind / Betyg & recensioner

Betyg & recensioner av Åsa Lind

Antal betyg: 4
Antal recensioner: 4

Jag är Pilgrimen

Full fart från första sidan.

20 februari 2017

En spännande historia om en f.d. agent som ska påbörja ett nytt liv men istället får påbörja jakten av en ensam terrorist. Jättebra historia, verklighetstrogen och aktuella frågor om vår tid.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Gurun i Pomonadalen

Mysig soffläsning

20 februari 2017

Trevlig fortsättning på de tidigare böckerna! Samma härlig mysfaktor och man kan inte annat än älska denna indier som nu har kommit till Sverige för att träffa sin svenska vän!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Osynlig Makt

Tempo från början till slut!

21 oktober 2016

En ung och spännande före detta militär och polis råkar ut för flera olyckor efter varandra, men reser sig varje gång. Nu söker han och hans vänner efter svaren och sanningen i denna tempofyllda och välskrivna roman. Frågan är vem man kan lita på och vem är med i den inre kretsen? Handlingen utspelas till största delen i vår tid men har sin början i medeltiden och författaren J F Hansson har skapat många spännande personligheter och fartfyllda jakter i denna debutroman. Man färdas i högt tempo genom Sverige. Detaljerade beskrivningar bidrar till stor inlevelse och många av scenerna i boken skulle man vilja se på film. Huvudrollen Marcus är som en modern svensk James Bond i yllekofta. Rekommenderas som härlig sträckläsning!

Åsa Lind

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Yarden

Tråkigt grå Malmö

20 februari 2017

En grå, gammal sida av Malmö beskrivs i boken. Verkar inte aktuell, går det till så här? Känns som 80-tal. Dialogen på slutet var det svårt hänga med i. Saknade flyt i berättelsen då det hoppade så mycket och var så många beskrivningar av känslor.

0 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej