Du är här: Start / Betyg & recensioner / En bur av guld
Betyg & recensioner för

En bur av guld (Ljudbok)

Kundbetyg 4

(343 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Tunn soppa!

Hjördis Hansson, 4 augusti 2019

Nej, Läckberg, bättre har du levererat! Långsam handling som emellanåt tycktes stillastående. Ett persongalleri som heller inte på något sätt förvånade eller chockerade, repliker alltför förutsägbara.
Slutet ska vi bara inte prata om- ett hittepå i mina ögon.

Förvånansvärt, faktiskt, med tanke på texter vi tidigare läst. Men även solen har fläckar....

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Nu väntar man ju på en fortsättning

Mimmi, 28 april 2019

Verkligen en bra bok och lite utanför Camillas box, men som verkligen ligger i tiden Nu kommer man längta och längta till nästa bok👍🏻👏🏻

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Spännande

Margot Anita Gustafsson, 18 april 2019

Helt otroligt spännande bok från början till slut. Tragisk, förlösande samtligt som den är spännande.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Fastnade för uppläsaren Mirja Turestedt, när jag...

-, 4 september 2020

Fastnade för uppläsaren Mirja Turestedt, när jag sträcklyssnade på böckerna om kommissarien Charlie i från Gullspång. Sambon som hörde genom mina lurar utryckte detsamma. Därför valde jag en ny ljudbok utifrån uppläsaren och inte för någon författares skull. Därav blir jag mkt förvånad över de som anser Mirja som en dålig uppläsare?! Boken i sig, ja den innehåller sex och en hel del, men det känns naturligt i de läge som infinner sig, det är utsatthet, otrohet, hämnd och för njutning. Jag tycker för första gången någonsin att en bok av Camilla Läckberg, blev bra med denna uppläsaren. ALL HEDER TILL DIG MIRJA!!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En av de bästa böckerna jag har läst!

Justina, 23 augusti 2020

En riktigt spännande bok, svårt att slita sig ifrån när man väl börjat läsa/lyssna. Väcker många tankar och känslor.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Fängslade

Eilenna, 13 augusti 2020

Boken är spännande från första stund till slutet. Läs den!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Usch

-, 10 augusti 2020

En medelålders kvinnas orgie i sex och grovt våld. Boken fick mig att må illa.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Gripande, håller uppmärksamheten hela tiden.

GC, 17 juli 2020

Fantastisk och skrämmande samtidigt!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Galet bra!

-, 15 juli 2020

Boken griper tag om en ville inte sluta lyssna!
Superbra!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej