Du är här: Start / Betyg & recensioner / En bur av guld
Betyg & recensioner för

En bur av guld (Ljudbok)

Kundbetyg 4

(153 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Nu väntar man ju på en fortsättning

Mimmi, 28 april 2019

Verkligen en bra bok och lite utanför Camillas box, men som verkligen ligger i tiden Nu kommer man längta och längta till nästa bok👍🏻👏🏻

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Spännande

Margot Anita Gustafsson, 18 april 2019

Helt otroligt spännande bok från början till slut. Tragisk, förlösande samtligt som den är spännande.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Bra bok!

Gabbie, 22 juli 2019

Som tjej kände jag igen mig i mycket som hände henne och speciellt i känslor som hon kände. Blev lika förbannad som henne i vissa fall. Bra bok!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Höll inte hela vägen

Haña, 18 juli 2019

Var på väg att avsluta flera gånger men lyckades tillslut lyssna klart. Tycker inte alls den var så spännande som många påstår.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Cool!

Ninni, 15 juli 2019

Den var bra!! Många vändningar, blev en sträcklyssning! Bra i hängmattan!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En modern saga

Leif W, 9 juli 2019

För mycket sexuella referat. Många frågetecken kring handlingen, speciellt om slutet. Kändes som att författaren bara ville avsluta så snabbt som möjligt. Varifrån kom mamman? För mycket saga för att vara en roman.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Spännande!

Anna Pettersson, 2 juli 2019

Jag kunde inte sluta lyssna då den var spännande! Trevlig uppläsarröst!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Spänning från början till slut

Malin, 27 juni 2019

En lite mer spännande Läckberg story.
Enda minuset - Var inte så tydlig om tiden i Fjällbacka, "Matilda" perioden kunde berättas lite mer detaljer kring.
Bra berättar-röst!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Riktigt bra!!!!

HPätsi, 24 juni 2019

Grynt soännande och jag ville lyssna på boken varje ledig stund! Bra uppläsare!!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej