Du är här: Start / Betyg & recensioner / Kom ska vi tycka om varandra
Betyg & recensioner för

Kom ska vi tycka om varandra (Pocket)

Kundbetyg 4

(83 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Bokvändarbladbok!

Gunilla V, 13 november 2017

Jag tycker inte om deckare men har nu ändrat uppfattning. Denna thrilller var helt fantastisk, den tog slut alldeles för fort. Allt var i och för sig klart och utrett men mera sådant. Mycket bra.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Lite tråkig.

Clarie (Köping), 18 augusti 2015

Inte precis någon thriller i min mening. Lite förutsägbar. Men duger som en lätt läst sommarbok. Tyvärr har jag inte läst den första boken: Kommer aldrig mer igen. Hade jag gjort det så kanske jag hade haft en annan åsikt om boken.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Fångad

Bokmal, 9 juli 2014

Blir fångad direkt från första blad på denna deckare.
En riktig bladvändare som växer för varje kapitel.
Rekommenderas varmt för alla.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Den här var inte lika spännande som "Kommer aldrig mer...

Tom, 15 november 2013

Den här var inte lika spännande som "Kommer aldrig mer igen". Den är klart läsvärd men har inte samma nerv som hans förra.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Riktigt spännande psykologist deckare. Ser ett par...

Jo, 1 oktober 2013

Riktigt spännande psykologist deckare. Ser ett par scener framför mig fortfarande en månad efter att jag läst ut boken....väntar på nästa...

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Hans Koppels Kom ska vi tycka om varandra är en riktig...

Annikin Skywalker, 16 augusti 2013

Hans Koppels Kom ska vi tycka om varandra är en riktig bladvändare, ni vet en sådan där bok som man bara läser vidare oavsett tid på dygnet och ja, oväntade vändningar, spännande intriger, en massa samhällskritik, klockrena sägningar.
Alla vi kvinnor (säkert män också) i varierande åldrar som jobbat ihop med Petter har med all säkerhet varit mer eller mindre kära i honom.
Han hade/har allt humor, utseende, hjärna, ett stort och gott hjärta. Om jag ska komma på något negativt så här i efterhand är väl då att han pratar skånska men nu ska jag inte vara negativ alls.
Jag vill bara skryta lite jag kände liksom Petter INNAN han blev den berömde författaren, bara så ni vet liksom!
Och om ni INTE läst hans böcker är ni bara att beklaga!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Gillar hans böcker du de utspelar sig in min närhet...

Mita, 6 augusti 2013

Gillar hans böcker du de utspelar sig in min närhet och man känner igen sig i beskrivningarna. Första boken var mer spännande men denna var oxå läsvärd.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Går inte att jämföra med " Kommer aldrig mer igen" !...

Staffan Iwerdal, 5 augusti 2013

Går inte att jämföra med " Kommer aldrig mer igen" ! Puttrar på men inte alls lika spännande.
Scenariot är lite uttjatat tycker jag.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Så spännande och lika bra som förra! Jag sträckläste...

Stina, 2 augusti 2013

Så spännande och lika bra som förra! Jag sträckläste den på 36 timmar blankt!!! Rekommenderas verkligen och jag ser fram emot nästa Koppel bok!!!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej