Du är här: Start / Betyg & recensioner / Falsklarm om corona? : coronaviruspandemin 2020 - fakta och analyser

Vardagshjältar

Jim, 23 november 2020

Jag förstår varför denna bok ligger 1:a både på Amazon.de och Der Spiegels bestsellerlista. Om ni bara ska köpa och läsa EN bok i år så måste det bli denna! Två framstående professorer och forskare som inte är köpta av etablissemanget och vågar skriva det som världen behöver veta men inte får veta av våra styrande.

Och vart tog alla våra grävande journalister vägen? Här skulle det ju kunna vankas ett Pulitzerpris för någon pigg och vaken journalist, eller ...?! Jo, de skulle få gå samma väg som den chef för den avdelning där man sysslar med riskanalyser fick gå, då han la fram sin sammanställning som sa att facit för de åtgärder som tagits i sammanhanget har varit/är överdrivna och oproportionerliga och att de har orsakat oerhörda, irreparabla indirekta skador utan att ha haft/ha någon påtaglig nytta. Han blev avstängd (sid 57).

Detta är vad jag skulle kalla "Vardagshjältar" som rubriken säger. Men även Du kan bli ... Läs hela recensionen

3 av 3 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Intressant och lärorik i dessa tider

Nina , 5 februari 2021

Bra, att få mer kunskaper kring den här pandemin och hur det egentligen förhåller sig med viruset, nedstängningarna och nya vacciner. Boken är lättläst trots mycket fakta och olika diagram.

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Saklig motvikt

Ylva Olofsson, 21 december 2020

Köp den, låna den!.. bara du läser och begrundar den! En välgörande och saklig motvikt till all skrämselpropaganda vi hela tiden matas med från myndighetshåll och ickeifrågasättande media, angående covid-19. Välunderbyggd information.

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Fantastisk bok - "epidemin" tog slut i april 2020!

Daniel Svensson, 27 oktober 2020

Suveränt lättläst bok trots mycket information. Lagom lång och lagom mängd fakta. Bevis på bevis radas upp för att detta är ett spökvirus, att munskydd inte fungerar, att PCR-testet är i princip värdelöst osv. KÖP FLERA BÖCKER och GE BORT till vänner och bekanta!

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Läsvärd och tänkvärd

Jim, 4 februari 2021

Välskriven bok med mängder av fotnoter till vidare fördjupning för alla som vill lära sig mer eller verifiera att fakta i boken verkligen stämmer.

Pontentiell "lifesaver" helt enkelt!

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Corona

Dalma Lejdström, 12 januari 2021

Boken är byggd på fakta.....problemet är att innehållet är lite för gammalt....det har hänt en del sedan boken kom ut. Dessutom finns egentligen ingenting nytt faktamässigt förutom kapitlet om hur tyskarna handskades med pandemin.
Det mesta har vi hört från FHM.....det hade varit intressant om det fanns en fortsättning av boken.....

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Mycket bra bok

Eva, 14 november 2020

Lättläst, väl underbyggd med gedigen fakta och en rejäl källförteckning.
Rekommenderas till alla som vill förstå hur coronacirkusen kunde ta fart och tralla vidare som ett självspelande piano...!

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Härligt med fakta! Omkullkastar alla icke-vetare.

Tricky Dicky, 9 november 2020

Denna bok beskriver spot-on med mina erfarenheter från sjukvården.
Fantastik beskrivet med härlig källförteckning.
Något för alla politiker och icke-vetare att läsa.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En vetenskaplig granskning av hela förloppet.

Christer, 3 november 2020

Ett måste om du vill veta vad som hänt och få ett helt annat vetenskapligt baserat perspektiv av pandemin händelse för händelse. I och för sig ur ett tyskt perspektiv men högaktuellt här i Sverige med. Denna sakliga och lättlästa bok borde vara ett måste för alla beslutsfattare och medicinare som låtit sig dras med i de osakliga och icke medicinskt baserade nedstängnings-åtgärder som nu hotar både vår demokrati och ekonomi, faktiskt hela vår framtid. Ett samhälle med Kina och Nord Korea som modell. Med icke vetenskaplig "medicin" som argument i propagandan för dessa krigsliknande och drakoniska åtgärder för något som har samma skadeverkan som en svårare säsongsinfluensa. Extra viktig då våra granskande journalister helt har tystnat och bara spär på eländet med sina uppblåsta krigsrubriker.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Vetenskapsmän analyserar covid-19 hanteringen

Mpathi, 28 september 2020

Mycket läsvärt för den som vill förstå Covid-19 hanteringen i olika europeiska länder (Tyskland). Boken är skriven av epidemiologer som kan sitt område.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej