Du är här: Start / Betyg & recensioner / Djurens språk
Betyg & recensioner för

Djurens språk (Häftad)

Kundbetyg 5

(134 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Positiva affirmationer

Ragatan, 24 mars 2016

En fantastisk liten bok, som kan sätta guldkant på vardagen och glädja både mig själv och vänner i omgivningen med små positiva visdomsord för dagen.

- Prova själv, bläddra fram en sida på måfå och peka på en rad. Vilket djur träffade du på och vad har det djuret att säga till dig idag?

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Lätt och enkel

Moni, 8 juni 2018

Underbar bok där Carina Solöga berättar om hur djuren omkring oss vill kommunicera med oss. Hon är klockren i sina kanaliseringar och budskapen hon framför för alla djuren är slående!
För mig helt oumbärlig!

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Gillar

haselnuts, 11 september 2016

Haft boken nu i några dagar och gillar att bläddra i den. Spännande och intressant läsning för den som är intresserad.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Inspiration

Alice, 19 maj 2016

Desto mer du läser desto mer börjar du leva i nuet.
Boken inspirerar till att vilja veta mer och de djur du
ser stämmer väldigt bra in på var du befinner dig i livet just nu.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Perfekt på många sätt.

Susana (Luleå), 2 januari 2019

Det fantastiska med Solögas bok är att budskapen är enkla och konkreta, det är jättemånga djur som nämns och boken är lätt att ha med sig.

Själv använder jag boken när jag stöter på ett visst slags djur flera gånger, eller om mötet med ett djur haft en speciell "laddning" och, givetvis, som drömtydare.

Det är även en perfekt present till djurälskare, drömtydare eller de som är intresserade av olika sorters budskap; även min mamma blev en lycklig mottagare.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Meditation, hjälpmedel

Anna-Lena Granholm, 5 mars 2016

En mycket bra bok att ha till hands vid tydning efter meditation. Tyda de tecken som visas under meditationen och dess betydelse.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Väcker nyfikenhet

Björne, 19 november 2015

Mycket spännande information, som skapar nyfikenhet och ökat intresse för djurvärlden. Rekommenderas varmt till alla som känner intresse för andliga ting.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Djur

Rita Andersson, 27 oktober 2015

Väldigt intressant om vad djuren står för. Det är helt enkelt en kanonbra bok när du ser ett djur ute och undrar vad det betyder

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

en intressant bok

Inga-Lill Lrasson, 22 september 2014

En bok som gav mig mycket man kan lära sig en hel del av djuren
Helt läsvärd för dom som villlära sig om djurens sätt

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej