Nice girls don't get the corner office : 101 steg till chefsrummet (pocket)
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
270
Utgivningsdatum
2019-03-20
Förlag
Mima Förlag
Översättare
Öjevind Lång
SAB
Dokb
ISBN
9789188681645
Nice girls don't get the corner office : 101 steg till chefsrummet (pocket)

Nice girls don't get the corner office : 101 steg till chefsrummet

Pocket Svenska, 2019-03-20
59
Ännu ej utkommen – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken boken går att köpa.
Lois P. Frankel är coach och ledare för kurser i chefsutveckling och har under sin karriär haft tusentals samtal med män och kvinnor som varit missnöjda med sin arbetssituation och velat stiga på karriärs- eller lönestegen. Här sammanställer hon, på ett roligt och träffande sätt, de 101 mest typiska och karriärssaboterande misstag som kvinnor begår på arbetsplatsen - och ger konkreta tips och råd om hur du i stället bör agera för att lyckas.

Nice girls don't get the corner office: 101 steg mot chefsrummet är en bok både för dig som känner att du fastnat i en roll på arbetet och för dig som siktar riktigt högt. Den hjälper dig kort sagt att återta makten över din karriär!

LOIS P. FRANKEL är en bästsäljande amerikansk författare, coach och internationellt erkänd expert inom ledarskapsutveckling för kvinnor. Nice girls don't get the corner office: 101 steg mot chefsrummet är hennes mest framgångsrika bok: en omedelbar New York Times Bestseller som översatts till fler än tjugo språk.

»Denna lysande bok är packad med över 100 misstag som kvinnor begår på jobbet och praktiska tips för att sluta göra de saker som håller dem tillbaka. Jag önskar att jag hade skrivit den!« Annie Fischer, Fortune

»En rak, uppriktig karriärguide som hjälper dig att eliminera vanor som håller dig tillbaka på arbetsplatsen.« Essence

»Strålande, en helt suverän handbok! Jag kan inte rekommendera den starkt nog.« Kingston Observer »En riktig game-changer. En planritning för framgång i karriären.« Jen Hayley

"Betyg 5 av 5" Louise Sverud, BTJ
Visa hela texten

Bloggat om Nice girls don't get the corner office : ...