Användarprofil Michaela / Betyg & recensioner

Betyg & recensioner av Michaela

Antal betyg: 33
Antal recensioner: 10

Den inofficiella Harry Potter-kokboken

Toppen bok!

29 oktober 2018

Toppen bok. Jobbar som handledare på ett cafe, här finns mycket roligt som man kan inspireras av och göra en egen twist av .

3 av 3 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Berättelsen om Pi

Pi

8 maj 2005

"Berättelsen om Pi" är jättebra och får en att fastna i det som händer direkt. Hoppas det finns mer av samma författare.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Värld Under Jord : Färg Och Form I Tunnelbanan

Ger en bra inblick över all konst som finns i...

17 maj 2013

Ger en bra inblick över all konst som finns i Stockholms tunnelbana. Kommer att titta mer på den konst som finns på varje.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Ett öga rött

Ok, men tråkig

5 mars 2006

Boken var tråkigare och segare än jag trodde den skulle vara efter att ha läst baksidetexten och hört mycket om boken.
Så boken var en klar besvikelse, men det behöver inte betyda att andra som läser den inte kommer att tycka jättebra om den. Men lita inte för mycket på baksidetexten.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Änglar och demoner

Dålig bok!

30 november 2005

Denna bok var den absolut sämsta bok jag någonsin läst! Dan Browns koncept med en manlig hjälte som ska "rädda" världen från undergång, för att sedan få kvinnan i slutet är HELT absurt dåligt.

Det som överhuvudtaget gör det möjligt att sätta betyg på boken är att en del av de konsthistoriska delarna var acceptabla.

Läs inte denna bok - du kommer att bli jätte besviken, särkilt om du läst da Vinci-koden som var en bra bok. Det märks tydligt att denna bok är skriven före da Vinci-koden, därför att den håller inte samma klass. Det finns fler böcker som tex. I cirkelns mitt som är precis lika dålig som Änglar och demoner.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Låt den rätte komma in

Morrissey-anspelning

5 oktober 2005

Ni som gillar artisten Morrissey kommer inte att bli besvikna eftersom det finns ett flertal anspelningar på låtar av Morrissey i denna bok. Denna debutroman är jättebra och jag hoppas på fler böcker av denna förförattare. Att det äntligen finns en vampyrroman som utspelar sig i svensk miljö gör att boken inte kan bli bättre. Att vampyren bor i Blackeberg gör att det blir ännu bättre. Lite roligt är att bokens titeln: "Låt den rätte komma in" är en exaktöversättning av Morrissey-låten Let the right one slip in. Vet inte om författaren tänkte det så men eftersom jag gillar artisten blev det jätteroligt när jag läste boken.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Låt den rätte komma in

Bästa vampyrroman jag läst på flera år

2 oktober 2005

"Låt den rätte komma in" är den bästa vampyrroman jag läst på flera år. Tänk att en debutroman kan vara så bra, hoppas att det kommer flera böcker i samma stil från författaren. Ser verkligen fram emot att läsa flera böcker. Jag kan varmt rekommendera denna bok till flera som gillar vampyrromaner, bor i Stockholm, gillar svenska romaner eller enbart vill göra en nostalgitripp tillbaka till början av 80-talet. Boken slutar på ett jättebra sätt, man kan absolut inte komma på hur det slutar förrän man är på sista sidan.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Vindens skugga

Toppenbok!!!

8 maj 2005

Denna bok är en av de bästa böcker jag någonsin har läst. Nu hoppas jag att det skall gå att få tag i flera av samma författare. Direkt när jag började läsa boken blev jag fast, tillbringade och mycket tid åt att läsa den fast jag egentligen inte hade tid, och det säger en del om hur bra den är. Carlos Ruiz Zafon är en författare på uppåtgående och jag väntar på hans nästa roman och hoppas att den skall vara lika bra.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej
Vid floden Piedra satte jag mig ned och grät

Inte lika bra som Alkemisten

8 maj 2005

När jag läste denna bok blev jag lite besviken, eftersom jag läst "Alkemisten" innan trodde jag nog att den skulle vara lite mer i samma stil. Men boken var ganska bra ändå men jag skall läsa de andra böckerna av Coelho och hoppas att de är lite mer som "Alkemisten", därmed inte sagt att denna bok var dålig.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej