Användarprofil Anna / Betyg & recensioner

Betyg & recensioner av Anna

Antal betyg: 5
Antal recensioner: 3

Food Pharmacy : en berättelse om tarmfloror, snälla ...

Rolig och bildande

22 december 2017

En bra och rolig bok som ändå lyckas på ett pedagogiskt och lättbegripligt sätt lyfta allvarligheten i vårt osunda leverne. Skribenterna är varken dömande eller förefaller fullkomligt hjärntvättade som ibland råder hos folk som förespråkar en viss diet. Jag har studerat medicin i snart 3 år, och finner den ändå roande. Min sambo som inte har ett uns naturvetenskaplig bakgrund uppskattade den mycket väl då den framförallt vänder sig till den i ämnet icke belästa skaran. Skulle vilja ha lite fler recept bara men man kan inte få allt. De har ju trots allt släppt en mer renodlad kokbok också.

6 av 6 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Från fika till fest - Vinnare av Hela Sverige bakar ...

Klassik

22 december 2017

Klassika recept, klassiskt format, klassiskt formulerad, klassiskt, klassikt och åter klassiskt. Kanske tycker jag att den är lite tråkig och mitt tycke fördunklats då jag hoppades att Bradly skulle vinna och släppa en spännande, ovanlig och vetenskaplig bakbok. I denna bok däremot finns det få saker som sticker ut och det är egentligen inget fel i det. Finns ändå ett och annat spännande recept såsom; American dream cake, Gingertinipaj och matiga muffins. Bra variation, både sött och matigt. En utmärkt bok för den som gillar klassika recept helt enkelt, men som ändå vill ha något som är snäppet roligare än sju sorters kakor.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Grundläggande mikrobiologi med livsmedelsapplikationer

bra, men rörig

12 januari 2015

I stora drag bra, men delvis rörig och osammanhängande. Något inkonsekvent med ren fakta, alltså på ena sidan står det si, för att längre fram i boken stå så.
I övrigt är språket lätt, inte så akademiskt, vilket uppskattas av många.
Helt ok bok.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Histotechnology: A Self Assessment Workbook

(enbart betyg)

22 december 2017

Junqueira's Basic Histology: Text and Atlas, Fourtee...

(enbart betyg)

22 december 2017