Användarprofil Sara / Betyg & recensioner

Betyg & recensioner av Sara

Antal betyg: 3
Antal recensioner: 3

The Ct3m Handbook

Informativ och lärorik

6 januari 2016

Har du problem med utmattade binjurar och behöver boosta dem? Hjälper inte Levaxin mot din hypotyreos? Du har bra värden på dina prover men mår dåligt ändå? Paul Robinson är själv drabbad och har kämpat i många år åt för att bli frisk. I den här boken delar han med sig av sin kunskap och berättar om den metod som hjälpt honom. I föregångaren "Recovering with T3" finns en djupare förklaring. Jag är medelmåttig på engelska och fick jobba en del med att komma igenom boken men det var värt besväret!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Få livet tillbaka : en bok om för låg ämnesomsättnin...

Läs den!

6 januari 2016

Vet du redan att du har problem med sköldkörteln eller misstänker att du har - läs boken! Helle skriver på ett lättläst språk med förståelse för de som har hypotyreos (underfunktion av sköldkörteln), vare sig det syns i provsvaren eller inte. Helle är själv drabbad och vet vad hon talar om. Boken ger kunskap och styrka att gå vidare om man inte blir lyssnad på i sjukvården.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Sköldkörteln och mitokondrierna : samverkan och bety...

Så bra!

6 januari 2016

Mycket lärorik och skriven så att de flesta hänger med. Jag kan inget om kemi eller fysik men lyckades trots koncentrationssvårigheter ta mig igenom boken med stor behållning. Många frågetecken har rätats ut. Har du problem med oförstående (läs okunniga) läkare, ta med dig boken på läkarbesöket! Hoppas Helena Rooth Svensson fortsätter skriva en tredje bok!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej