Användarprofil Britt-Marie "Bim" Kullin / Bims Blogg / Betyg & recensioner / Bödelskyssen

Recension av Britt-Marie "Bim" Kullin / Bims Blogg (Farsta / Stockholm)

Recenserad produkt

Betyg: 4,5 av 5.

29 oktober 2017

Mons Kallentoft tillhör definitivt en av mina favoritförfattare. Jag följer både hans serie om Malin Fors, som han skriver ensam, och även serien om Zack, Herkulesserien, som han skriver tillsammans med Markus Lutteman. (Här är en länk till min recension av den fjärde och senaste boken i den serien, Heroine, och där finns även länkar till dom tidigare böckerna).

Bödelskyssen är den elfte boken om Malin Fors, och den är även den andra boken i en ny serie, om dom fem sinnena. Dom två tidigare serierna om Malin Fors har ju handlat om årstiderna och om elementen.

Boken innan Bödelskyssen, den tionde boken om Malin Fors, är Djävulsdoften. Här är en länk till min recension av den boken, och där finns även länkar till tidigare böcker.

Jag har verkligen tyckt om alla tidigare Malin Fors-böcker, och den här boken var inget undantag.

Den förra boken, Djävulsdoften, utspelades ju i Thailand, men i den här boken så är Malin Fors tillbaka i Linköping igen.

Boken var välskriven och spännande, som alltid böckerna av Mons Kallentoft är. Och jag tycker ju så mycket om karaktären Malin Fors. Jag läser gärna fler böcker om henne, och dom andra poliserna i Linköping. Och jag ser mycket fram emot dom planerade tre böckerna i serien.

Rekommenderas absolut.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej