Användarprofil Kim M. Kimselius / Betyg & recensioner / Främlingsbarn

Recension av Kim M. Kimselius

Recenserad produkt

Den är SÅ BRA!!!

21 september 2018

En recensionsbok från Stimpla Publishing, en bok jag önskar jag hade kastat mig över i samma stund jag fick den i min hand. Men det kanske var tur att jag inte gjorde det, för när jag väl började läsa boken låg jag på hotell, var sjuk med feber, hade föreläst fyra lektioner och hade hela eftermiddagen och kvällen på mig att läsa, och det gjorde jag. Det gick bara inte att sluta läsa. Jag läste alldeles för länge och kastade mig över boken så fort jag kom tillbaka till hotellet igen.

Berättelsen var så skrämmande, och fängslande. Jag ville vet hur det gick. Personerna var så väl beskrivna, intrigen väl hopknuten och överraskande, att den här boken får högsta poäng.

Jag läser aldrig en baksidestext innan jag läser en bok. Därför visste jag inte allt det du kommer att få veta om du läser baksidestexten nedan. Något jag rekommenderar dig att inte göra, för då fastnar du betydligt snabbare i boken och har inte en aning om vad som ska hända. För läsa boken tycker jag definitiv du ska göra. Den är SÅ BRA!!!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej