Du är här: Start / Betyg & recensioner / Den sanna historien om Pinocchios näsa
Betyg & recensioner för

Den sanna historien om Pinocchios näsa (Inbunden)

Kundbetyg 4

(394 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Tomgång. Hur kan någon tycka att det här är bra? Känd...

Justine13, 17 november 2013

Tomgång. Hur kan någon tycka att det här är bra? Känd från TV-syndromet. Förstår att amerikanarna tackar nej till Bäckström. Inte p.g.a. supersalami och annat pubertalt nonsen utan för att det är tråkig läsning. GÄSP!

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Bäckström är en tröttsam figur som får alldelses för...

Alf Ahlstedt, 5 november 2013

Bäckström är en tröttsam figur som får alldelses för stor plats för sina matsmältningsbesvär. Leifs tidiagre två böcker var i yttersta toppklass, till skillnad från denna bok.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Inte så förtjust i den här som i GW:s tidigare böcker...

Leif Byqvist, 31 oktober 2013

Inte så förtjust i den här som i GW:s tidigare böcker om Evert B, lite långsam och släpig inledning, med alldeles för stor plats för huvudpersonen, innan själva berättelsen sätter fart och något riktigt avslut blir det inte heller...

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Bokens huvudperson är en korrumperad lat, alkohol- och...

Ulla-Britt Nordström, 31 oktober 2013

Bokens huvudperson är en korrumperad lat, alkohol- och matfixerad kriminalkommissarie . En sådan
person kan vara en krydda i vissa sammanhang, men att ägna hela boken åt denne är ett felgrepp.
GW kan bättre än så.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Man blir aldrig besviken på Leif GW Persson, även fast...

Kenneth B, 23 oktober 2013

Man blir aldrig besviken på Leif GW Persson, även fast denna inte är den allra bästa han skrivit. Men som vanligt spännande och en hel del skratt åt Bäckström! Dock har jag aldrig varit med om en så tydlig produktplacering i en bok som Hästens säng har i denna. Den rekommenderas dock starkt!

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Första avsnittet inte alls bra. Alltför mycket snack...

Erik Gustav Tjelvar Öster, 9 oktober 2013

Första avsnittet inte alls bra. Alltför mycket snack om hans "supersalami" Alltför mycket sprit i tid och otid även på jobbet. Allt om Pinocchios näsa kunde tas bort. Det som var bra var resten alltså. Mycket spännande och för ovanlighets skull så var det inget mord!!! Helhetsintrycket störs av för mycket sprit och för många kommentarer om "supersalamin".

Läs väldigt gärna "Gustavs pojke".

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Som alltid en bra bok med lättflytande text av Leif GW...

Gunilla Gademan, 3 oktober 2013

Som alltid en bra bok med lättflytande text av Leif GW Persson. Något för lång. Många upprepningar av vissa ordvändningar som gör boken en aning tjatig.

1 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Kriminalroman

Gerd Linnea Nyström, 30 juli 2015

Rekomederar boken för den som vill läsa om kriminella berättelse. Det var inte riktigt min stil fast Leif GW Person använder ett bra språk.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Evert Bäckström är...

Lia, 15 juni 2015

Det är första gången jag läser om
Evert Bäckström & jag gillar det. MEN
När han kom till Pinocchios näsa blev
allt tjatigt. Jag har läst 300något &
känner mig trött & less. Tappat bokens
intresse helt & lägger den till Erikshjälpen.
Tänker inte läsa 300sidor till.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej