Du är här: Start / Betyg & recensioner / Torka aldrig tårar utan handskar: 3. Döden
Betyg & recensioner för

Torka aldrig tårar utan handskar: 3. Döden (Inbunden)

Kundbetyg 5

(252 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Storslaget verk, som borde vara sammanslaget

Anni, 10 maj 2014

Det enda jag inte förstår är varför Gardell väljer att ge ut "Torka aldrig tårar utan handskar" som en trilogi. Det är nämligen inte tre olika böcker, utan det är en bok, uppdelad i tre delar. Man bör läsa dem i ordning och har man börjat med den första, så kommer man med största sannolikhet fortsätta med de följande. Gardell har en historia att berätta - och som han gör det!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

gardells bästa

Margareta Olsson, 24 april 2014

Så fantastiska, så gripande. Ibland måste man lägga ifrån sig boken och hämta andan samtidigt som man vill vidare. Alla borde läsa Jonas Gardells trilogi. Den är ett oerhört viktigt tidsdokument.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Tragiskt men samtidigt vacker läsning. Och även...

Bokmalen, 15 oktober 2013

Tragiskt men samtidigt vacker läsning. Och även otroligt viktigt! Boken i sig är väldigt lättläst. Älskade alla tre böckerna och längtade verkligen tills den sista kom.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Lika fantastisk som de två tidigare. Mycket tänkvärda....

Lotta , 26 september 2013

Lika fantastisk som de två tidigare. Mycket tänkvärda. Det är inte så länge sen detta hände så vi har ju faktiskt kommit en bit på väg när det gäller vårt sätt att se på homosexuella men vi har en bra bit kvar.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Julklappen till mina tre barn - tvångsläsning gäller!...

Erica, 19 september 2013

Julklappen till mina tre barn - tvångsläsning gäller! Det här är svensk nutidshistoria, som jag mycket väl kommer ihåg tyvärr, och därför något man måste ha koll på! Viktigare än en massa gamla kungar och krig som hände för flera hundra år sedan!!!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Jonas Gardell har med sin trilogi tagit med mig på en...

Karoline Westerlund, 18 september 2013

Jonas Gardell har med sin trilogi tagit med mig på en resa som gett mig kunskap och insikt i ett område där jag trodde mig ha viss kunskap. Det går inte att gå oberörd ur dessa texter. Han är också skicklig på att använda orden. Det måste ha varit smärtsamt att skriva och kan han skiva borde vi klara av att läsa.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Även 3:an är just som betyget anger - FANTASTISK!...

Sandra Nordlund, 10 september 2013

Även 3:an är just som betyget anger - FANTASTISK!

Detta trots att den är så galet sorglig, men ändå talar om döden på ett så underbart sätt.
Och stackars Holger...

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Första delen ger jag 5 stjärnor och denna kommer strax...

Margaretha Törnvall, 10 september 2013

Första delen ger jag 5 stjärnor och denna kommer strax efter. Blir lite mycket död ibland. Men totalt är det en viktig trilogi. Jobbade själv inom vården när detta hände och såg alla lappar på prover med smittfara. Okunskap var vad som gällde.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Mkt bra bok o bra skildring, skrämmande vad de...

Pia Hallberg Lager, 5 september 2013

Mkt bra bok o bra skildring, skrämmande vad de homosexuella fick utstå för bara ca 30 år se i Sverige!!!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej