Användarprofil Eva Marie Valltjärn / Betyg & recensioner

Betyg & recensioner av Eva Marie Valltjärn

Antal betyg: 3
Antal recensioner: 3

Konsten att inte dö : upptäck maten som enligt veten...

En lättläst bibel om ur man bibehåller sin hälsa.

23 mars 2018

Jag är otroligt tacksam att jag blev tipsad om denna bok. Jag lånade den först på biblioteket, men jag hann inte läsa många rader innan jag förstod att denna bok är ett MÅSTE för mig att äga. I hela mitt vuxna liv har jag arbetat som alternativ terapeut. Jag är dessutom högutbildad inom den sk vården.....där man med alla medel kämpar för att trycka ner patienternas egna immunförsvar och ösa över dem en massa mediciner som alla ger svåra biverkningar, för att få dem till att tro att de blir hjälpta, fast det var tvärtom. Jag förstod tidigt att det handlade om makt och pengar. De som kommer med nya idee'r ska kväsas....I alla år har jag upplevt det som mycket märkligt att de allra flesta inom vården inte har förstått det enormt viktiga sambandet mellan ohälsa och felaktig kost. Alla borde väl förstå att maten som man äter ska vara de livsviktiga byggstenar som lägger grunden för ett friskt liv, men jag talade alltid bara för döva öron och betraktades som flummig.
Jag hoppas av hela mitt hjärta att denna bok skulle läsa av alla läkare och även användas som kurslitteratur under läkarutbildningen!
Den som är det minsta intresserad av att hitta sin egen hjälp med att behålla sin hälsa eller bli av med en sjukdom...KÖP och LÄS denna bok! Du kommer aldrig att ångra dig!!!!

7 av 7 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Hälsa ur Guds apotek : läkande örter, råd och erfare...

En örtabok som är ett måste för alla

23 juli 2018

Jag köpte denna bok 1991 och den är mer än väl tummad på alla sidor. I hela mitt liv har jag varit intresserad och vigt mitt liv åt den naturligt läkande kraften i naturen.

Under årens lopp har jag gjort mig av med många böcker på mina bokhyllor för att kunna få plats med nyare, eftersom man ju själv utvecklas och förändras genom åren. Det gäller INTE denna bok som troget står kvar, eftersom den är en handbok för mig fortfarande när jag gör mina salvor och dekokter.

Anledningen till att jag nu köpte denna bok av Bokus berodde på att en av mina patienter ville ha ett eget ex, för hon har ju med egna ögon fått uppleva effekten av att ha denna kunskap. Därför kan jag varmt rekommendera den även till alla andra som förstår vilka dolda resurser som finns nära till hands ute i naturen.

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Boken om vår karma

Boken om vår karma

7 februari 2019

Jag önskar att jag hade rätt att få skicka tillbaka denna bok, för jag ogillade den av hela mitt hjärta. Dessutom känner jag människor som känner fam Osika och vad de berättar förstärker bara min avsky mot boken. Jag ska ha en eldceremoni tillsammans med mina vänner och elda upp boken för att den inte ska ligga i mitt hem och sprida mörk energi.

Jag ger därför inte boken en enda stjärna. Dock verkar jag vara tvungen att ändå sätta en stjärna annars tas inte min recension emot och det känns också fel-

Mycket besviken kund

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej