Du är här: Start / Betyg & recensioner / Husdjuret
Betyg & recensioner för

Husdjuret (Pocket)

Kundbetyg 4

(152 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Något seg men välskriven

Villivonkansbooks, 5 mars 2018

Ett brutalt mord i Ormberg för tre människor samman: Malin, den unga polisen, Hanne, profileraren vars tillvaro håller på att rasa och Jack, killen som bär på en hemlighet. Sanningen har ett högt pris och jakten på mördaren förändrar hela deras liv.
🐴
Husdjuret är en fristående fortsättning på Älskaren från huvudkontoret, som jag tidigare läst och tyckte var helt okej. Husdjuret har jag bara läst mycket positiva recensioner på tidigare, så hade ganska höga förhoppningar på den. Levde den upp till det?.. Jo till viss del. Boken är välskriven, har en bra handling, intressanta karaktärer att följa och det utspelar sig på en mindre ort, vilket är trevligt till skillnad mot alla storstäder. Allt med boken är positivt och jag gillar den. Det enda jag saknade är den lilla extra spänningen, som gör att det blir olidligt spännande och inte går att lägga ner boken förrän den är slut. Upplevde den snarare som lite långsam.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Helt enkelt en fantastiskt bra deckare

secostb, 14 januari 2018

Camilla Grebe har med boken Husdjuret beskrivit vår tid på 490 sidor, förtäckt av en rafflande mordgåta. Dessutom är den väldigt välskriven och jag gillar Camillas tag att låta fler personer vara huvudpersoner med egna kapitel där just deras tankar får utrymme att höras. Boken har sådan psykologisk kunskap att jag var tvungen att googla vem av systrarna Camilla och Åsa som är psykologen. Sträckläste från första till sista sidan och hoppas Camilla återkommer snart med en ny historia.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Husdjuret?

Monica Kristina Söderback, 30 januari 2018

Helt läsvärd det gick inte att sluta att läsa, den var en bok på 300 sidor. Lämnade den vidare till min pappa.

1 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Svårt att lägga ifrån sig

Claudia, 3 april 2021

Andra boken jag läser av Camilla Grebe, och den var väldigt bra! Otroligt spännande upplösning. Jag gillar Camilla Grebes sätt att skriva, inte komplicera saker eller brodera ut för mycket.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

grebe husdjuret

Ett gäng olika personer inom polisen; sätts in i En ny Cold case grupp enhet, som ska ta sig an ett gammalt fall-ett mordfall på ett barn, som hittades men ingen mördare, så nu får gruppen börja uppleva denna lilla by, i ett lugnt och tyst samhälle, som kommer visa sig ruva på en hel del konstigheter.

Vi får följa Jake, tonåring, i byn, Malin polis, första gången jobba med ett fall, utflyttad från byn och nu återvändare för jobb, samt hanne, profilerare som har arbetat många år och är mycket kompitent, kallad häxan. Dessa 3 utgör stommen i boken och vi får följe dem utifrån deras perspektiv var och en, vilket blir som 3 olika berättelser utifrån samma händelser, bra gjort.

läs mer om vad jag tycker på
bokpärlamsmagi.blogspot.se
parlansmagi.se wordpress konto
kommer slås ihop /när jag vet hur.=)

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Riktigt bra!

Linnéa , 29 augusti 2018

Jag satt fast från första sidan och jag älskar karaktärerna! Lika bra som första delen Älskaren från huvudkontoret. Längtar efter del 3!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Härligt språk och driv.

Henrik, 7 augusti 2018

Mycket trevlig bekantskap! Språket flyter så bra och författaren har valt ett annorlunda perspektiv att berätta utifrån. Riktigt spännande och med budskap som får en att tänka till. Något onödigt sidospår annars hade den fått full pott!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Bladvändare

MKardell, 5 mars 2018

Camilla Grebe har skrivit en bladvändare. Bra, spännande och underhållande, boken är inte förutsägbar. Titeln som jag funderade lite över avslöjar sig inte förrän i slutet.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Utmärkt deckare - spännande och välskriven.

Egyptologistuderande, 11 januari 2018

Detta är en bok som överraskar. Den är både spännande och så ovanligt fri från vanliga deckargrepp att den platsar som välskriven skönlitteratur.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej