Du är här: Start / Betyg & recensioner / Gudarnas skymning
Betyg & recensioner för

Gudarnas skymning (Inbunden)

Kundbetyg 5

(7 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Cecilia Larsson Kostenius kan sin fantasy

Therése, 10 april 2019

De fyra vännerna Odal, Regina, Pål och Svala har gett sig av för att möta den ondskefulla gudinnan Oriana i strid. Under den strapatsrika och känslofyllda färden möter de många faror och deras kunskaper och samarbetsförmåga sätts på prov.
Cecilia Larsson Kostenius kan sin fantasy. Här finns allt. Storslagna scener, mytologiska varelser, hjältemod, magiska inslag, vänskapsband, och trånande kärlek.
Det här är en väldigt intressant bokserie med ett vackert språk som jag finner passande till genren.
Man får verkligen följa med på en resa till främmande platser med de här böckerna, och det gillar jag.
När boken tar slut är jag peppad inför nästa del Orianas bälte, som finns ute nu.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Oväntat bra och spännande fantasy

Greger Zetterkvist, 7 juni 2018

Om den första boken började lite oskyldigt, lite i genren tonnårsroman så började det verkligen hända
grejer i uppföljaren. Nu är handlingen definitivt barnförbjuden. Det är våldsamt, blodigt och väldigt spännande. Ser verkligen fram mot 3:e boken.

Med vänlig hälsning
Greger Zetterqvist

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Fantasy när den är som bäst!

Lexie, 1 juni 2018

Nästan lika bra som seriens första bok, även om jag saknar det fokus som var på samarbete och gemenskap där. Jag ser mycket fram emot kommande böcker, för det här är så unik fantasy. Böckerna är inte alls sega, utan sidorna flyger förbi, och det trots att man introduceras till helt nya och okända världar! Rekommenderas till alla - barn som vuxna - från ca 12 år!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Spänning från första bladet!

Linda Måhl, 21 maj 2018

Rekommenderar med stor värme fortsättningen på första delen ( "De ursprungliga"), denna fascinerande välskrivna bok "Gudarnas Skymning" som bjuder på en fantastisk berättelse om en mäktig kamp för De fem elementens fortsatta överlevnad.
Läsaren får en uppsjö av verklighetsnära budskap & en markant spännande resa där Ondskan härskar över ond bråd död. Inre svävande krafter som har förmågan att återakapa, hela och rädda.
Godhet, Kärlek och vänskap som försöker övervinna den osäkerhet och misstro som nuddar vid karaktärernas axlar.
Spänning från första bladet!!!🌟🌟🌟🌟🌟

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Fantastisk fortsättning!

Erik H, 9 maj 2018

Uppföljaren till De Ursprungliga håller måttet och är till och med bättre än första delen! Här får vi följa med Odal, Regina, Svala och Pål när de ger sig ut på sitt uppdrag. De stöter på den ena faran efter den andra och det är spännande precis hela tiden när huvudpersonernas olika förmågor sätts på prov. Omtumlande twistar och tankeväckande avslöjanden. Slutet ger en aha-upplevelse!

Det här är andra delen i De fem elementen, men den har många referenser till tidigare händelser så det går bra att läsa som en fristående del. Även om den första boken ger ett mer djup till bakgrunden och gör att man lär känna karaktärerna bättre.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Fantastisk bok

Safir, 1 maj 2018

Uppföljaren håller standarden. Den är lika bra som första delen, om inte till och med bättre. Jag läste ut den på bara några dagar och ville inte att den skulle ta slut. Den var så himla intressant att man bara fastnade i den och glömde bort verkligheten. Författaren beskriver allt så otroligt bra, så att man verkligen kan se det framför sig. Superbra, 5/5.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej