Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
De fem elementen (del 2)
Läsålder
Unga vuxna
Antal sidor
324
Utgivningsdatum
2018-04-30
Upplaga
1
Förlag
Visto Förlag
Medarbetare
Kempe, Emelie (form)
Dimensioner
216 x 140 x 25 mm
Vikt
473 g
SAB
uHc
ISBN
9789188769008
Gudarnas skymning (inbunden)

Gudarnas skymning

(8 röster)  |  Läs 6 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2018-04-30
203
 • Skickas från oss inom 7-10 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
De fem elementen presenterar en alternativ sanning om vårt ursprung och visar världen ur en annorlunda synvinkel, i en egen tolkning av mytologin. Första delen, De Ursprungliga, släpptes i slutet av 2017. En bok om att vara sig själv, om att samarbeta, om att ta vara på allas olikheter som tillgångar. Andra delen, Gudarnas skymning, handlar om inre styrka och mod att stå upp för det man tror på. Allt sätts på prov när Regina, Odal, Svala och Pål ska möta fienden. Deras träning är fullbordad, men är de redo?
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Gudarnas skymning
 2. +
 3. De ursprungliga

De som köpt den här boken har ofta också köpt De ursprungliga av Cecilia Larsson Kostenius (inbunden).

Köp båda 2 för 402 kr

Kundrecensioner

Det finns 6 recensioner av Gudarnas skymning. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Cecilia Larsson Kostenius kan sin fantasy
  Therése, 10 april 2019

  De fyra vännerna Odal, Regina, Pål och Svala har gett sig av för att möta den ondskefulla gudinnan Oriana i strid. Under den strapatsrika och känslofyllda färden möter de många faror och deras kunskaper och samarbetsförmåga sätts på prov.
  Cecilia Larsson Kostenius kan sin fantasy. Här finns allt. Storslagna scener, mytologiska varelser, hjältemod, magiska inslag, vänskapsband, och trånande kärlek.
  Det här är en väldigt intressant bokserie med ett vackert språk som jag finner passande ... Läs hela recensionen

 2. Oväntat bra och spännande fantasy
  Greger Zetterkvist, 7 juni 2018

  Om den första boken började lite oskyldigt, lite i genren tonnårsroman så började det verkligen hända
  grejer i uppföljaren. Nu är handlingen definitivt barnförbjuden. Det är våldsamt, blodigt och väldigt spännande. Ser verkligen fram mot 3:e boken.

  Med vänlig hälsning
  Greger Zetterqvist

 3. Fantasy när den är som bäst!
  Lexie, 1 juni 2018

  Nästan lika bra som seriens första bok, även om jag saknar det fokus som var på samarbete och gemenskap där. Jag ser mycket fram emot kommande böcker, för det här är så unik fantasy. Böckerna är inte alls sega, utan sidorna flyger förbi, och det trots att man introduceras till helt nya och okända världar! Rekommenderas till alla - barn som vuxna - från ca 12 år!

 4. Spänning från första bladet!
  Linda Måhl, 21 maj 2018

  Rekommenderar med stor värme fortsättningen på första delen ( "De ursprungliga"), denna fascinerande välskrivna bok "Gudarnas Skymning" som bjuder på en fantastisk berättelse om en mäktig kamp för De fem elementens fortsatta överlevnad.
  Läsaren får en uppsjö av verklighetsnära budskap & en markant spännande resa där Ondskan härskar över ond bråd död. Inre svävande krafter som har förmågan att återakapa, hela och rädda.
  Godhet, Kärlek och vänskap som försöker övervinna den osäkerhet... Läs hela recensionen

 5. Fantastisk fortsättning!
  Erik H, 9 maj 2018

  Uppföljaren till De Ursprungliga håller måttet och är till och med bättre än första delen! Här får vi följa med Odal, Regina, Svala och Pål när de ger sig ut på sitt uppdrag. De stöter på den ena faran efter den andra och det är spännande precis hela tiden när huvudpersonernas olika förmågor sätts på prov. Omtumlande twistar och tankeväckande avslöjanden. Slutet ger en aha-upplevelse!

  Det här är andra delen i De fem elementen, men den har många referenser till tidigare händelser så d... Läs hela recensionen

 6. Fantastisk bok
  -, 1 maj 2018

  Uppföljaren håller standarden. Den är lika bra som första delen, om inte till och med bättre. Jag läste ut den på bara några dagar och ville inte att den skulle ta slut. Den var så himla intressant att man bara fastnade i den och glömde bort verkligheten. Författaren beskriver allt så otroligt bra, så att man verkligen kan se det framför sig. Superbra, 5/5.

Visa alla 6 recensioner

Fler böcker av Cecilia Larsson Kostenius