Du är här: Start / Betyg & recensioner / Lär dig leva : mindre stress - mer närvaro
Betyg & recensioner för

Lär dig leva : mindre stress - mer närvaro (Inbunden)

Kundbetyg 4

(270 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Lite överhypad

Maria Larsson, 10 november 2015

Den här boken innehåller flera bra tips men är väldigt ytligt skriven och full med floskler. Textstorleken är stor och sidorna ganska luftiga. Trots det är den inte dålig, men jag hade hellre sett att den hade haft en djupare behandling av de olika teman som den tar upp - och, för vad man får, kanske hade kostat häften så mycket. Jag skulle råda den som funderar att köpa den att gå och bläddra lite i den i en affär först för att få en bättre bild om den kan vara något för dig.

4 av 4 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Plattityder

Jennie Lind, 27 oktober 2015

Extremt grundläggande och inget för de av oss som har grundläggande insikt i och kunskap om medveten närvaro och basic psykologi.

4 av 4 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Upprepningar

Emma, 14 oktober 2015

Nej, kan inte rekommendera den! Hade inte köpt den, om jag vetat mer om innehållet. Jag blev besviken, eftersom en nära anhörig blivit så förtjust i den. Men vi är alla olika! Hade min "jobbiga" tid på 70- och 80-talet och då fanns inte begreppet "gå in i väggen". Man kämpade på och det gick bra det med. Kanske hade jag haft nytta av den då? Eller inte!

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Besviken

Emma, 14 september 2015

Hade höga förväntningar utifrån att den verkat så populär, men jag blev ganska besviken. En del av budskapet är jättebra, men den är inte så bra skriven, den är språkligt sett väldigt rörig utformad, kursiv och fet text blandas till exempel hejvilt.

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Lättläst information för oerfarna

Siv Thorson, 19 juni 2015

Den behandlade många olika och viktiga ämnen. Jag hade högt ställda förväntningar efter allt positivt jag läst om den.

Jag blev inte hjälpt av den. Diskuterade detta med en väninna som liksom jag är i 70-årsåldern och har haft många livskriser som vi tagit oss igenom.

Jag behöver en bok som behandlar min situation nu, dvs änka efter ett långt äktenskap. Hur skaffar man nya riktiga vänner?

Jag är orolig, rastlös och saknar självkänsla, Finns det nåt att läsa om detta?

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Denna bok borde finnas i alla människors hem :-)

Anette Jansson, 3 juni 2015

Jag har aldrig blivit så berörd, tagen och haft så stor nytta av någon bok som denna, och då har jag läst ett antal böcker inom samma genre tidigare.
Den har gett mig ett lugn inombords och kändes som den sista pusselbiten som behövdes - en livlina - min bibel. En bekräftelse på ens tankar men även otroligt många tips/övningar. Susan och Mats beskriver på ett enkelt och bra sätt hur det faktiskt är och hur vi fungerar. Jag har boken framme jämt, läser en liten bit men även hoppar tillbaka och läser om sånt jag behöver påminnas om. Korta, välformulerade kapitel och man hittar snabbt dit just till den delen man vill läsa om igen. Tveka inte - köp den - du kommer inte ångra dig. En investering som kommer ge dig mycket nytta i vardagen, trygghet och ett lugn. Tack Susan och Mats för att ni skrev den.

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Inte riktigt för vuxna

Maria, 27 april 2016

På gott och ont är den nästan barnsligt grundläggande. Det är säkert bra för personer som aldrig någonsin tänkt på personlig utveckling tidigare (kanske ungdomar), men för de flesta blir den nog för tramsig.

2 av 3 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Inte imponerad

Lotta, 16 januari 2017

Tyckte boken var trist och kom inte med några nya tips. Gammal skåpmat. Tyckte dessutom författarna framstod som oerhört självgoda. Överreklamerad bok.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Inte värd pengarna

Helena, 6 mars 2016

Jag hade höga förväntningar på boken, men sanningen är att den inte innehöll mycket av egentlig substans. Varje kapitel är ganska kort och innehåller en hel del citat och några ganska klyschiga kommentarer av författaren. Det finns säkert några som har nytta av boken men jag hade absolut rekommenderat potentiella köpare att först bläddra i boken och bilda sig en uppfattning om den (sen kan man köpa den online hos t ex Bokus då den är mycket billigare här än hos en fysisk bokhandel...)

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej