Mannen i skogen : en biografi över Vilhelm Moberg (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (4.3 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2018-08-24
Förlag
Albert Bonniers förlag
ISBN
9789100177744
Mannen i skogen : en biografi över Vilhelm Moberg (e-bok)

Mannen i skogen : en biografi över Vilhelm Moberg (e-bok)

(5 röster)  |  Läs 2 recensioner
E-bok (EPUB), Svenska, 2018-08-24
49
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android

Finns som ljudbok i Bokus Play

Från 79 kr/mån · Ingen bindningstid

Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Vilhelm Moberg var en av det svenska 1900-talets största diktare, som med sina utvandrarromaner om Karl Oskar och Kristina skrev seklets mest lästa och älskade litterära verk. Samtidigt var han en av landets viktigaste opinionsbildare och länge vår mest spelade dramatiker.

Trots Vilhelm Mobergs unika status har det inte funnits någon biografi som omfattat hela hans gärning. Först nu, 45 år efter hans död, kommer boken som skildrar Moberg i helfigur. Jens Liljestrand berättar levande och fängslande om en av våra mest komplexa, kontroversiella och storslagna kulturikoner. Mannen i skogen är den definitiva boken om Vilhelm Moberg och hans stund på jorden.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Mannen i skogen : en biografi över Vilhelm Moberg. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. 1 100 sidor
  Tomas C, 31 december 2018

  Så månda sidor om En persons liv. Vem orkar? Hade gärna läst boken. Detta har hänt mig förut. Bokförlag borde sätta en gräns hur många sidor en bok Bör vara.
  Jag sätter en 2:a pga bokens tjocklek.

 2. Uttömmande
  BOF, 9 september 2018

  Intressant läsning som gav mig en delvis annorlunda bild av en av våra största författare. En mer komplex och komplicerad människa jämfört med den bild jag hade före jag läste boken. V M var verkligen ytterst nära att gå över den gräns där du går från att vara sanningssägaren och folkets röst till att betraktas som rättshaverist.

Visa alla 2 recensioner

Bloggat om Mannen i skogen : en biografi över Vilhel...