Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Tjänster och helhetslösningar
Antal sidor
272
Utgivningsdatum
2012-10-19
Upplaga
1
Förlag
Liber
Dimensioner
240 x 170 x 20 mm
Vikt
480 g
SAB
Qbaab
ISBN
9789147097357
Tjänster och helhetslösningar : nya affärsmodeller för konkurrenskraft (häftad)

Tjänster och helhetslösningar : nya affärsmodeller för konkurrenskraft

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2012-10-19
400
Skickas inom 2-5 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Hur kan dagens produktföretag öka sin långsiktiga konkurrenskraft? Svaret som denna bok ger är att fokusera på tjänsteverksamheten och utveckla den på ett systematiskt sätt.

Läs mer
För att värja sig mot ökad konkurrens och prispress på produktmarknaderna räcker det inte längre att enbart ha det bästa produkterbjudandet. Produktföretag måste i ännu högre grad än i dag förstå kundens verksamhet och vara innovativa, vilket innebär att den strategiska betydelsen av att erbjuda konkurrenskraftiga tjänster och helhetslösningar ökar. Dessa omfattar ett brett spektrum av erbjudanden, från traditionella eftermarknadstjänster till processorienterade funktionslösningar.
Boken utgår från aktuell marknadsförings- och managementteori och baseras på studier av företag som är verksamma i många olika branscher och som i olika hög grad arbetar med tjänster. Den vänder sig både till dig som är student inom marknadsföring, affärsutveckling och strategi, och till dig som arbetar med dessa frågor inom näringslivet.

Om författarna
Christian Kowalkowski är docent i industriell marknadsföring och verksam vid Hanken Svenska handelshögskolan i Helsingfors samt Tekniska högskolan vid Linköpings universitet. Christian forskar och undervisar om bland annat tjänsteutveckling i produktföretag, service management och värdeskapande utifrån en tjänstelogik.
Daniel Kindström är docent i industriell marknadsföring vid Tekniska högskolan vid Linköpings universitet. Daniel forskar och undervisar om bland annat tjänstebaserade affärsmodeller, marknadsstrategier och industriell marknadsföring.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Tjänster och helhetslösningar : nya affärsmodeller för konkurrenskraft
  2. +
  3. Det dynamiska företaget : om följsamhet och flödesorienterade affärsmodeller

De som köpt den här boken har ofta också köpt Det dynamiska företaget : om följsamhet och flö... av Mats Abrahamsson, Stefan Karlöf (inbunden).

Köp båda 2 för 818 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Tjänster och helhetslösningar : nya affärsmodeller för konkurrenskraft. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Känns tidvis som att författarna valt att upprepa sig...
    Kevin (Linköping), 29 november 2013

    Känns tidvis som att författarna valt att upprepa sig i många kapitel om grundläggande teori för att fylla ut sidantalet. Annars en intressant men som sagt väldigt grundläggande bok.

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Tjänster och helhetslösningar : nya affär...