Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Exponent
Antal sidor
416
Utgivningsdatum
2021-05-20
Upplaga
2
Förlag
Gleerups Utbildning AB
Originaltitel
Exponent 1a, 2:a upplagan
Dimensioner
240 x 195 x 30 mm
Vikt
886 g
SAB
Ta
ISBN
9789151105642
Exponent 1a, 2:a upplagan (häftad)

Exponent 1a, 2:a upplagan

Häftad Svenska, 2021-05-20
549
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Exponent är ett läromedel i matematik för gymnasieskolans yrkesprogram. Innehållet är anpassat till ämnesplanen som gäller från höstterminen 2021. Exponent är både klassiska och nytänkande läromedel i matematik. Här finns en tydlig koppling till ämnesplanerna när det gäller syfte och centralt innehåll och mängder av övningar av varierande karaktär och svårighetsgrad. Serien består av tryckta elevböcker samt digitala läromedel. 

Exponent 1a kommer här i en ny reviderad upplaga. Boken är anpassad efter gymnasiekursen Matematik 1a och riktar sig till elever som läser yrkesförberedande program.  Här finns många olika uppgiftstyper som är kategoriserade efter de sex matematiska förmågorna som beskrivs i ämnesplanen. Återkommande kunskapskontroller i form av tester, övningar och omfattande problem ger eleverna repetition och bra träning inför nationella prov. Här finns en mjuk progression bland övningsuppgifterna. Här finns även gruppaktiviteter, mer tidskrävande utmaningar, gruppuppgifter och reflekterande frågor, som gör det enkelt att variera undervisningen. Antal uppgifter anpassade till karaktärsämnen har utökats. Dessa uppgifter täcker alla delar av kurs 1a till alla tolv program. 

Exponent 1a i korthet: 
* anpassad efter gymnasiekursen Matematik 1a och ämnesplanen som gäller från hösttermin 2021
* tydligare struktur och fler uppgifter anpassade till karaktärsämnen som täcker alla delar av kurs 1a till alla tolv program 
* mängder av övningar av varierande karaktär och svårighetsgrad
* många olika uppgiftstyper som är kategoriserade efter de sex matematiska förmågorna
* återkommande kunskapskontroller
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna