Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
94
Utgivningsdatum
2022-05-16
Förlag
Visto Förlag
Illustratör/Fotograf
Karin Efraim Gärdegård
Dimensioner
227 x 175 x 12 mm
Vikt
425 g
SAB
Hc.016
ISBN
9789178857555

Andra världar : rapport från insidan

(3 röster)  |   Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2022-05-16
199
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
 • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
  99
Visa alla 1 format & utgåvor
Vem blir du när de runt omkring dig visar sig vara något annat än vad de utgett sig för att vara? När trygg heten du tog för given visar sig vara en illusion? När rösterna blir för höga? När dina tankar inte längre är dina? Detta är en bok om den dolda verkligheten. Om de tysta skriken. Detta är berättelser från de innersta rummen. En rapport från insidan.

Andra världar rapport från insidan är andra delen av Karin Efraim Gärdegårds bokserie med berättelser som här stammar inifrån våra egna psyken. Första boken Mardrömmar berättelser från det undermedvetna släpptes på Visto förlag 2021. Boken innehåller tjugosex berättelser där våra värsta mardrömmar står i fokus. Andra världar är uppbyggd på samma vis. Här får olika personers upp levelser vid psykoser stå i rampljuset. Med sina säregna bilder och ett flödande, finkänsligt språk fångar Karin upp de skådespel som sker i våra innersta rum. Karin Efraim är förutom författare och illustratör/konstnär även beteende vetare med ett förflutet inom psykiatrin.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Andra världar : rapport från insidan
 2. +
 3. Mardrömmar : berättelser från det undermedvetna

De som köpt den här boken har ofta också köpt Mardrömmar : berättelser från det undermedvetna av Karin Efraim Gärdegård (inbunden).

Köp båda 2 för 378 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Andra världar : rapport från insidan. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Obehagligt vacker
  Marias bokhylla, 11 november 2022

  3,5/5

  I Andra världar : Rapport från insidan finns 21 berättelser med fokus på det psykologiska obekväma, på mardrömmar och på det jobbiga som kan kan finnas i våra egna psyken. Karin Efraim Gärdegård har blandat sina mardrömslika och obehagliga korta berättelser med illustrationer som är spöklikt vackra. Flera av dem skulle jag kunna tänka mig att ha på väggen.

  Mest av allting gillar jag språket i den här boken, något jag även gillade i den tidigare utgivna Mardrömmar. Efra... Läs hela recensionen

 2. Wow!
  Milla, 18 maj 2022

  Helt underbara berättelser! Vackra illustrationer och riktigt snygg layout. Blev att köpa ytterligare en för att ge bort i present.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Karin Efraim Gärdegård