Användarprofil Ewa Karlsson / Betyg & recensioner

Betyg & recensioner av Ewa Karlsson

Antal betyg: 3
Antal recensioner: 3

Mod att vara sårbar : i dina relationer, i ditt förä...

Fantastisk bok!

10 juli 2015

Denna underbara bok vänder upp och ner på vår tids strävan efter perfektionism och social status. Den bekräftar det jag egentligen alltid vetat, nämligen att sårbarhet/känslighet är en stor gåva. Inte en belastning som varit en gängse uppfattning sedan urminnes tider. Det känns befriande att någon äntligen skriver om det som borde vara självklart - vi måste låta andra se oss som vi är. Detta tror jag alla innerst inne längtar efter, att få vara sig själva och kasta av sig skammen och skulden.

4 av 4 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Ett litet liv

Mitt livs läsupplevelse!

20 juli 2018

Om du bara ska läsa en bok under ditt liv - måste det bli denna! Jag är språkvetare/svensklärare med en hel del år och läsupplevelser på nacken, men har aldrig, aldrig berörts så starkt av en bok. Gestaltningen och karaktärerna blir så levande, man kan helt enkelt inte värja sig mot att dras med i känslobeskrivningarna och tragiken.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Bli din egen kraftcoach

Konkret och analytisk

10 juli 2015

Författararen analyserar grundligt och systematiskt orsakerna till att man drabbas av utmattningssyndrom eller andra stressrelaterade tillstånd, samt hur man kan förhålla sig till detta i termer av debet och kredit på det personliga kraftkontot. Om man gillar approachen som är lite mer konkret och systematisk, är detta en mycket användbar bok då författaren sätter fingret på vad det egentligen handlar om - att få balans i livet.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej