Skugga av svek. Del 2 (storpocket)
Fler böcker inom
Format
Storpocket
Språk
Svenska
Serie
Outlander-serien (del 8)
Antal sidor
576
Utgivningsdatum
2016-10-04
Förlag
Bookmark Förlag
Översättare
Lisbet Holst
Originaltitel
Written in my own Heart's Blood (uppd på 2/2)
Dimensioner
210 x 136 x 35 mm
Vikt
587 g
SAB
Hce
ISBN
9789187441431
Skugga av svek. Del 2 (storpocket)

Skugga av svek. Del 2

(32 röster)  |  Läs 1 recension
Storpocket Svenska, 2016-10-04
99
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Utsedd till bästa bok inom sin genre 2014 av Goodreads 30 000 000 medlemmar.

Jamie lämnar armén och beger sig tillsammans med Claire till Philadelphia, där de flyttar in hos Fergus och Marsali i ett tryckeri. De vill inget hellre än att återvända hem till Fraser 's Ridge. En eldsvåda med tragisk utgång får dem att sätta planerna i verket, trots att vintern närmar sig.

I Skottland har Brianna fattat beslutet att hon och barnen måste bort därifrån för att komma undan den grupp människor som är ute efter henne. När hon får ett oväntat meddelande från maken Roger är det dags för en ny resa genom tid och rum ...

Skugga av svek II tar vid där Skugga av svek I slutar. Det är den briljanta fortsättningen på ett mästerverk som fängslat så många läsare.

Över en halv miljon svenskar har hittills läst Diana Gabaldons episka kärlekssaga. De tidigare delarna heter: Främlingen, Slända i bärnsten, Sjöfararna, Trummornas dån, Det flammande korset, Snö och aska, Som ett eko och Skugga av svek I. Outlanderserien ligger till grund för TV-serien Outlander.

"Extremt beroendeframkallande."
Toronto Star

"Verkligen underhållande, den perfekta verklighetsflykten!"
San Francisco Chronicle

"Ett vidunderligt äventyr, berättat med en röst som tränger in i hjärtat, väger själen och mäter mänsklighetens ande över seklerna."
CNN

"Skugga av svek bjuder på all den passion och storslagenhet som fansen av denna historiska fantasyserie förväntar sig vid det här laget."
People

"En ny halsbrytande, livfull och ack så beroendeframkallande bladvändare av Gabaldon. Ta ett djupt andetag, hoppa ombord och låt dig förföras."
Library Journal

Diana Gabaldon är författaren bakom Outlanderserien. Hon är ursprungligen universitetsprofessor i naturvetenskap men har kommit att bli en uppskattad författare med bred repertoar. Hennes Outlanderserie är närmast en egen genre, bäst beskriven som historisk science fiction. Böckerna om den brittiska sjuksköterskan Claire Randall och den skotske klanledaren Jamie Frasier har fått hängivna fans över hela världen. Totalt har hennes böcker sålt i mer än 26 miljoner exemplar.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Skugga av svek. Del 2
  2. +
  3. Skugga av svek. Del 1

De som köpt den här boken har ofta också köpt Skugga av svek. Del 1 av Diana Gabaldon (storpocket).

Köp båda 2 för 198 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Skugga av svek. Del 2. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Skuggan av svek

    Dessa underbara böcker.Kommer det en fortsätning av sista boken? Man skulle ju vilja fortsätta att läsa om denna familj ett tag till.Den kan ju inte bara sluta så här.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Diana Gabaldon