Som ett eko (storpocket)
Format
Storpocket
Språk
Svenska
Serie
Outlander-serien (del 7)
Antal sidor
1052
Utgivningsdatum
2014-11-07
Upplaga
1
Förlag
Bookmark Förlag
Översättare
Lisbet Holst
Originaltitel
An Echo in the Bone
Medarbetare
Alfred, Göran (form)
Dimensioner
210 x 135 x 46 mm
Vikt
797 g
SAB
Hce
ISBN
9789175471358

Som ett eko

(44 röster)  |  Läs 2 recensioner
Storpocket,  Svenska, 2014-11-07
132
 • Skickas från oss imorgon
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Dödens vägar

I 1900-talets relativa trygghet har Jamie och Claires dotter Brianna tillsammans med sin man Roger MacKenzie slagit sig ned på den gamla skotska gården Lallybroch. Dramat om Briannas föräldrars liv rullas upp genom de brev som Claire skrivit. De spröda pappersarken talar om Claire och Jamie Frasers flykt från Nord-Carolina.

Claire och Jamie vet att amerikanerna kommer att segra, men inte vad det yttersta priset kan bli. Jamie skulle hellre dö än tvingas möta sin son som nu är en ung löjtnant i den brittiska armén. Deras flykt från Nord-Carolina för dem ut på havet där de råkar ut för kapare och blir inblandade i sjöstrider.

Brianna och Roger letar efter ledtrådar. Inte bara till Claires öde utan också deras eget. På ett mystiskt, oåterkalleligt och djupgående sätt är deras framtid i högländerna förknippad med liv och död i de nordamerikanska kolonierna där kriget rasar.

Över en halv miljon svenskar har läst Diana Gabaldons episka kärlekssaga: Främlingen, Slända i bärnsten, Sjöfararna, Trummornas dån, Det flammande korset, Snö och aska, Som ett eko och Skugga av svek. Outlanderserien ligger till grund för TV-serien Outlander.

"Extremt beroendeframkallande."
Toronto Star

"Verkligen underhållande ... den perfekta verklighetsflykten!"
San Francisco Chronicle
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Som ett eko
 2. +
 3. Skugga av svek. Del 1

De som köpt den här boken har ofta också köpt Skugga av svek. Del 1 av Diana Gabaldon (storpocket).

Köp båda 2 för 264 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Som ett eko. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Outlander 7
  En som saknar besöken i GB (Uppsala), 30 augusti 2021

  Hejdlös och osannolik historia - och omöjlig att släppa! Imponerande trovärdiga skildringar av situationer och företeelser som författaren rimligen inte kunnat uppleva själv. Inte för vem som helst men mycket givande om man vet lite om Skottlands geografi och historia och är intresserad av språk, natur, medicin m.m.!

 2. Fantastisk

  Fantastisk bokserie att läsa och följa. Oerhört spännande , svårt att sluta läsa när man väl börjat. Förstår faktiskt inte hur jag ska överleva när jag läst sista boken och inte längre får följa Jamie Fraser och de övrigas spännande öden och äventyr.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Diana Gabaldon