Skugga av svek. Del 1 (storpocket)
Format
Storpocket
Språk
Svenska
Serie
Outlander-serien (del 8)
Antal sidor
701
Utgivningsdatum
2016-03-07
Upplaga
1
Förlag
Bookmark Förlag
Översättare
Lisbet Holst
Originaltitel
Written in my own Heart's Blood (uppd på 1/2)
Medarbetare
Alfred, Göran (form)
Dimensioner
24 x ? x 4 mm
Vikt
10 g
SAB
Hce
ISBN
9789187441325
Skugga av svek. Del 1 (storpocket)

Skugga av svek. Del 1

(47 röster)  |  Läs 1 recension
Storpocket,  Svenska, 2016-03-07
139
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Skugga av svek I är den åttonde boken i Diana Gabaldons episka kärlekssaga.

Äventyret började i den nu klassiska romanen Främlingen. Den engelska sjuksköterskan Claire Randall gör år 1946 ofrivilligt en tidsresa där hon hamnar i 1700-talets Skottland. I den efterlängtade åttonde boken fortsätter berättelsen om tidsresenären Claire, hennes skotske man Jamie Fraser och deras barn och barnbarn, i två tidsplan ...

Året är 1778. Frankrike förklarar krig mot Storbritannien och de brittiska trupperna lämnar Amerika. Mitt i det politiska tumultet återvänder plötsligt Jamie från de döda. I tron att hennes man har dött, har Claire gift om sig med Jamies bäste vän Lord John Grey. Jamies återkomst vänder upp och ner på familjens värld och när Lord Johns son förstår vem som är hans riktiga pappa blir situationen alltmer katastrofal.

Claire och Jamie känner sig lugnade av att deras dotter Brianna befinner sig i trygghet på 1900-talet men i själva verket är det än mer dramatiskt i Briannas värld. Hennes son har blivit kidnappad av en man som är fast beslutad att få veta sanningen bakom familjen Randalls stora hemlighet.

Skugga av svek är den briljanta fortsättningen på ett mästerverk, skapad av en fantasi utan like.

Över en halv miljon svenskar har läst Diana Gabaldons episka kärlekssaga. De tidigare delarna heter: Främlingen, Slända i bärnsten, Sjöfararna, Trummornas dån, Det flammande korset, Snö och aska och Som ett eko. Outlanderserien ligger till grund för TV-serien Outlander.

"Extremt beroendeframkallande."
Toronto Star

"Verkligen underhållande den perfekta verklighetsflykten!"
San Francisco Chronicle

"Ett vidunderligt äventyr, berättat med en röst som tränger in i hjärtat, väger själen och mäter mänsklighetens ande över seklerna."
CNN

"Skugga av svek bjuder på all den passion och storslagenhet som fansen av denna historiska fantasyserie förväntar sig vid det här laget."
People

"En ny halsbrytande, livfull och ack så beroendeframkallande bladvändare av Gabaldon. Ta ett djupt andetag, hoppa ombord och låt dig förföras."
Library Journal
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Skugga av svek. Del 1
  2. +
  3. Skugga av svek. Del 2

De som köpt den här boken har ofta också köpt Skugga av svek. Del 2 av Diana Gabaldon (storpocket).

Köp båda 2 för 278 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Skugga av svek. Del 1. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Skuggan av svek

    Lika bra som alla böcker av denna författare.Hoppas att det kommer en fortsättning av denna författare.Dessa böcker ger mig en otrolig läslust.Man kan bara inte sluta läsa.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Diana Gabaldon