Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
96
Utgivningsdatum
2010-08-17
Upplaga
3
Förlag
Liber
Dimensioner
210 x 150 x 5 mm
Vikt
130 g
SAB
Ohic,Vebg
ISBN
9789147099948
Tobaksfritt liv : funderat på att sluta röka och snusa? (häftad)

Tobaksfritt liv : funderat på att sluta röka och snusa?

Häftad Svenska, 2010-08-17
189
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Kan levereras innan julafton!
Tobaksfritt liv innehåller en enkel och handfast metod som har fått många människor att sluta röka och snusa med varaktigt resultat. Här får du tips på hur du kan lägga upp avvänjningen vecka för vecka, hur du gör för att förbereda dig inför stoppet, vilka aktiva insatser som krävs för att du ska lyckas och hur du sedan förblir tobaksfri. Metoden som har utvecklats inom Landstinget i Uppsala län har mycket goda resultat.

Läs mer
Detta är en ny omarbetad version av den tidigare succén Rökfritt liv, som har sålt i 15 000 exemplar. Tobaksfritt liv vänder sig till alla tobaksanvändare - både snusare och rökare.
Boken kan läsas både på egen hand och med ledare i en grupp eller i en individuell kontakt. Du får viktig information, övningar, tips och checklistor. För dig som leder grupper finns ett handledarhäfte till boken. I det kan du få stöd för planering och genomförande av ditt arbete.
Detta är handledningshäftet till boken Tobaksfritt liv - funderat på att sluta röka och snusa?. Det är till för dig som leder grupper i tobaksavvänjning och fungerar som stöd för planering och genomförande av gruppträffarna.

Om författarna
Margareta Pantzar är leg. psykolog och har 20 års erfarenhet av tobaksavvänjning och metod-utveckling inom området. Hon arbetar på Folkhälsoenheten inom landstinget i Uppsala län.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Tobaksfritt liv : funderat på att sluta röka och snusa?
  2. +
  3. Stödja patienter att sluta röka och snusa : metodbok i tobaksavvänjning

De som köpt den här boken har ofta också köpt Stödja patienter att sluta röka och snusa : met... av Agneta Hjalmarson, Margareta Pantzar (häftad).

Köp båda 2 för 573 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Margareta Pantzar