Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
265
Utgivningsdatum
2020-07-07
Upplaga
2
Förlag
Studentlitteratur AB
Medarbetare
Holm Ivarsson, Barbro (red.)
SAB
Ohic,Vebg
ISBN
9789144137339
Stödja patienter att sluta röka och snusa : metodbok i tobaksavvänjning (häftad)

Stödja patienter att sluta röka och snusa : metodbok i tobaksavvänjning

Häftad Svenska, 2020-07-07
383
Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Denna lärobok i tobaksavvänjning är skriven av några av landets främsta experter på området. Boken är praktiskt inriktad. Tobaksavvänjning individuellt och i grupp beskrivs utförligt steg för steg liksom tillämpning på olika arenor i hälso- och sjukvården, kommunen och arbetslivet.

Läsaren får även gedigen kunskap om skador av tobaksbruk, tobaksberoende, vad som händer i kroppen när man slutar, vetenskaplig evidens för olika metoder för rådgivning och tobaksavvänjning, utvärdering samt Socialstyrelsens riktlinjer och nya tobaksliknande produkter. Patientfall och praktiska arbetsblad för vårdgivaren kompletterar handboken.

Stödja patienter att sluta röka och snusa riktar sig till alla inom vård, omsorg, beroendevård, friskvård, tandvård, skola, ungdomsmottagning, socialt arbete och arbetsliv som behöver kunskap för att stödja rökare och snusare till tobaksstopp. Boken vänder sig även till studerande på universitet och högskolor.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Stödja patienter att sluta röka och snusa : metodbok i tobaksavvänjning
  2. +
  3. Tobaksfritt liv : funderat på att sluta röka och snusa?

De som köpt den här boken har ofta också köpt Tobaksfritt liv : funderat på att sluta röka oc... av Margareta Pantzar (häftad).

Köp båda 2 för 558 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

  • Tobaksfritt liv : funderat på att sluta röka och snusa?

    Margareta Pantzar

    Tobaksfritt liv innehåller en enkel och handfast metod som har fått många människor att sluta röka och snusa med varaktigt resultat. Här får du tips på hur du kan lägga upp avvänjningen vecka för vecka, hur du gör för att förbereda dig inför stopp...