Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
200
Utgivningsdatum
2016-09-26
Upplaga
1
Förlag
Liber
Dimensioner
240 x 171 x 10 mm
Vikt
351 g
SAB
Qba
ISBN
9789147122158
Hållbara affärer : så ökar du företagets konkurrenskraft och lönsamhet (häftad)

Hållbara affärer : så ökar du företagets konkurrenskraft och lönsamhet

(8 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad Svenska, 2016-09-26
377
Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Hur gör man för att ställa om till ett hållbart företag? Lönar det sig med hållbara affärer? Hur har andra företag gjort? Boken motiverar och vägleder företagens beslutsfattare att utveckla långsiktigt hållbara företag.

Läs mer
Hållbara affärer motiverar och vägleder företagens beslutsfattare att utveckla långsiktigt hållbara företag. Steg för steg visar författarna hur omställningen praktiskt kan genomföras och att hållbart företagande skapar lönsamhet, nya affärsmöjligheter och ökad konkurrenskraft. Vi får dessutom träffa företagsledare från olika branscher som berättar om sitt hållbara arbete, och hur de har slagit hål på myten om att det finns motsättningar mellan lönsamhet och hållbarhet.
Boken är skriven för dig som har inflytande och makt att göra skillnad och som vill dra nytta av de fördelar som ett hållbart företagande innebär. Den vänder sig också till dig som vill vara med och driva på den hållbara utvecklingen på din arbetsplats.

Om författarna
Gunilla Östberg, konsult i hållbar utveckling, har lång erfarenhet av att från företagsledande roller driva hållbarhetsfrågor ur ett kommersiellt perspektiv och hur man praktiskt ställer om både företag och städer.
Gunilla Forsmark Karlsson är konsult, bloggar och har uppdrag i flera styrelser. Hon verkade i finansbranschen i över 30 år bland annat som vd för Skandiabanken och Länsförsäkringar Fondliv.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Hållbara affärer : så ökar du företagets konkurrenskraft och lönsamhet
 2. +
 3. Lönsam affär : framgångsfaktorer för butik

De som köpt den här boken har ofta också köpt Lönsam affär : framgångsfaktorer för butik av Torbjörn Elbe (häftad).

Köp båda 2 för 662 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Hållbara affärer : så ökar du företagets konkurrenskraft och lönsamhet. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. En pedagogisk beskrivning av ett viktigt ämne
  Holger , 24 juni 2017

  Jag har med stor behållning läst Gunilla Forsmark Karlssons och Gunilla Östbergs bok "Hållbara affärer". De båda författarna sammanfattar och beskriver på ett pedagogiskt detta stora ämne som för väldigt många är svåröverskådligt. Man har på ett lättillgängligt sätt blandat beskrivningar av de olika strategidelarna med intervjuer med företagsledare som berättar om sina praktiska erfarenheter av hållbarhetsarbete. Jag har egen erfarenhet av den form av hållbarhetsarbete som författarna beskri... Läs hela recensionen

 2. Mycket viktig bok!!
  Sara, 18 oktober 2016

  En riktigt bra bok som tar upp ett mycket viktigt ämne. Det är verkligen dags att företagen ställer om och författarna vägleder en genom hela processen. Ett måste för alla beslutsfattare!

Visa alla 2 recensioner