Bättre immunförsvar på 21 dagar : så blir du metabolt friskare och så ökar du din motståndskraft mot infektioner (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
107
Utgivningsdatum
2020-10-16
Förlag
Karneval förlag
Översättare
Elisabet Flodin, Inger Lernevall
Originaltitel
The 21-Day Immunity Plan
Dimensioner
205 x 133 x 9 mm
Vikt
146 g
SAB
Vna
ISBN
9789188729675

Bättre immunförsvar på 21 dagar : så blir du metabolt friskare och så ökar du din motståndskraft mot infektioner

(38 röster)  |   Läs 16 recensioner
Häftad,  Svenska, 2020-10-16
199
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Det bästa försvaret mot covid-19 och andra typer av infektioner är att optimera din metabola hälsa!

Det är budskapet i Bättre immunförsvar på 21 dagar.

Här berättar den brittiske läkaren Aseem Malhotra om vad som kän netecknar metabol sjuklighet, hur man mäter den och vad man kan göra för att bli metabolt friskare.

Här beskrivs hur några få men viktiga förändringar av kost, motion och livsstil kan ha en revolutio nerande betydelse för vår metabola hälsa.

Den goda nyheten är att dessa förändringar kan ha stor effekt redan efter kort tid.

Diskussionen om coronapandemin 2020 har varit starkt koncentrerad på själva viruset och de åtgärder social distansering, karantäner, skydds masker och vacciner som anses kunna stoppa det. Aseem Malhotra vänder på perspek tivet och riktar istället sökar ljuset på virusets värdar, människorna, och vad vi kan göra för att bli mer motstånds kraftiga, inte bara mot covid-19 utan även mot andra sjukdomar.

ASEEM MALHOTRA är överläkare inom kardiologi och professor i evidensbaserad medicin. Han är styrelse medlem i King's Fund, en pionjärorga ni sation för en livsstilsinriktad syn på hälsa, och en av grundarna av Action on Sugar. Aseem Malhotra medverkar som expert i brittiska och internationella medier och skriver i tidskrifter som BMJ, British Journal of Sports Medicine och European Scientist. År 2017 utgav han den bästsäljande boken The Pioppi Diet (tillsammans med Donal O'Neill).

KAROL SIKORA: "En bättre medicin än alla för skrivna läkemedel tillsammans"

Den här fantastiska boken kommer att förändra ditt liv. Den är vackert skriven och samman fattar de hälsobudskap som vi alla vet att vi borde följa.

Aseem Malhotra som är en framstående hjärt läkare och ledande förespråkare för en hälsosam livsstil visar i sin bok hur man bäst undviker vår tids verkliga pandemi fetma, metabolt syndrom och pas sivitet. Den billiga lösningen heter bland annat kloka matvanor och träning en betydligt bättre medicin än alla för skrivna läke medel till sammans.

Successivt kommer covid-19-epidemin att försvinna, men konsekvenserna av livsstilssjukdomarna kommer att fortsätta att leda till förtida död. Inga snabba och dramatiska ökningar eller toppar bara ett stigande tid vatten av helt onödiga sjukdomar.

Aseem Malhotras 21- dagarsmetod är inte någon udda lösning som försö ker sälja på dig någon besynnerlig och ouppnåelig lära, utan den är så välunderbyggd som det bara kan bli. Metoden kommer att få dig att både se bättre ut och känna dig bättre. Börja i dag!

Karol Sikora är läkare, cancerspecialist, grundare av onkologiföretaget Rutherford Health och professor i medicin vid University of Buckingham.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Bättre immunförsvar på 21 dagar : så blir du metabolt friskare och så ökar du din motståndskraft mot infektioner
 2. +
 3. Koden till tonårshjärnan : konsten att förstå sig på tonåringen och få en bättre relation och dialog

De som köpt den här boken har ofta också köpt Koden till tonårshjärnan : konsten att förstå s... av Lena Skogholm (inbunden).

Köp båda 2 för 428 kr

Kundrecensioner

Det finns 16 recensioner av Bättre immunförsvar på 21 dagar : så blir du metabolt friskare och så ökar du din motståndskraft mot infektioner. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Sammanfattar modern forskning
  Per Wyholt, 25 januari 2022

  Bra och lättläst sammanfattning av dagens vetande om hälsa. Påpekar att måttlig fysisk aktivitet är bättre än att anstränga sig för hårt men att maten vi äter betyder mest.

 2. Lärorik bok!
  Fältjägare, 12 april 2021

  En mycket bra bok för att själv förstärka sitt immunförsvar. Det är en hel del som tas upp i boken som jag inte hade en aning om när det gäller immunförsvaret. Jag tycker att alla som är mån om sin hälsa bör läsa boken.

 3. Informativ bok

  Lättläst och bra information som alla kan förstå, en god början till ett friskare liv. Att författaren är hjärtläkare, med egna erfarenheter är ett stort plus.

 4. Stora förväntningar innan...
  Joakim Eriksson, 23 februari 2021

  ...förbyttes till besvikelse.

  Detta evinnerliga tjat att kolhydrater är farligt att äta. Jag struntar i att boken är skriven av en kardiolog. Detta är en generalisering.

 5. Hade hellre köpt bra mat och googlat
  Maria Lejon, 15 februari 2021

  Inga nyheter i den boken, visst är det förklaringar runt våra vanor och vanligaste sjukdomar... men att konkret visa på vad man kan äta och bra exempel finns inte..
  Typ 2 sidor med få generella råd om kost 10 vanliga frågor om 21 dagars planen..
  Vilken plan?
  Nej jag rekommenderar google mer än denna bok.
  Är det någon som tänker köpa den kan jag skänka min för den är inte värd 219:- 👎🏻

 6. Väldigt bra bok.
  Birgitta Jakobsson, 12 februari 2021

  Det var jättebra och både lättläst och lättförståelig. Jag köpte en till min dotter också och hon tyckte också om den.

 7. Aktuell och viktig bok för vår hälsa
  Nina , 5 februari 2021

  Så bra sammanfattning av ett så vidsträckt område som vårt immunförsvar. Författaren ger oss viktiga
  kunskaper om hur vår livsstil påverkar hälsan och jag är tacksam för att få detta på pränt, så att jag lätt
  kan gå tillbaka och kolla upp t ex vilka ämnen som är bra för kroppen, hur man håller koll på blodtrycket och
  hur man kan undvika metabol ohälsa.
  Boken är lättläst och innehållsrik i ett bra format. Jag tycker också, att det är lätt att hitta i den, när jag letar efter ... Läs hela recensionen

 8. Bättre immunförsvar på 21 dagar.
  Lena Bergbom, 5 februari 2021

  Kortfattade där det väsentliga kommer fram på ett bra sätt. Fast jag tycker den är lite rörig. Den är läsvärd.

 9. Lättlöst bok om viktig ämne
  Eva Maria Bengtsson, 25 januari 2021

  En mycket bra bok om individers och sjukvårdens viktigaste ämne just nu. Vi har både en metabol pandemi och en infektionspandemi. Vår metabola ohälsa gör att vi har sämre motstånd mot pandemin. Hoppfullt att var och en av oss kan vända detta på kort tid när vi får kunskap och verktygen.

 10. Läsvärd och lättläst
  Hans, 30 december 2020

  Förutom att Dr Aseem promotar olivolja lite i överkant slår budskapet i boken huvudet på spiken.

  Önskar att framför allt andra läkare läser den här boken. Tänk om det kunde få dem att börja förstå att läkemedel för långtidsbruk (mot högt blodsocker, blodtryck och kolesterol) inte botar något, utan bara maskerar symptom, med fortsatt sjukdom som följd. Verklig bot, det kan bara riktig mat göra och till riktig mat hör inte socker, spannmål, margarin och billiga oljor, det är han tydlig... Läs hela recensionen

 11. Metabolt levnadssätt
  Lars-Olof Lundin, 22 december 2020

  Hej.

  Jag är en varm anhängare av Lars Bern och hans engagemang för ett sundare levnadssätt. Det var förresten han som i Swebbtv rekommenderade den aktuella boken. Jag har även med stor behållning läst Stig Bengmarks bok "Välj hälsa.
  Olika påståenden bekräftar varandra och kompletterar varandra.
  Boken "Stärkt immunförsvar på 21 dagar" är utmärkt i sin relativt kortfattade sammanfattning av olika forskningsresultat och konkreta studier genom egen forskning.

 12. Bättre hälsa och immunförsvar!

  Denna bok på 100 sidor är lättläst och ger tydliga ledtrådar för mig och andra som vill förbättra hälsa, välbefinnande och immunförsvar. Rekommenderas!

 13. Vi är vad vi äter.
  ollen, 16 december 2020

  En bok alla borde läsa och begrunda i dagens tider av skräpmat.
  Ett bra tips är att läsa innehållsförpackningen, förstår du inte, köp inte produkten.

 14. Lättläst och värdefull
  Stefan Leffler, 24 november 2020

  Innehåller mycket bra och användbar information som våra media och myndigheter helt undanhåller oss och ibland till och med motarbetar.

 15. Jättebra liten bok!
  P.H, 19 november 2020

  Boken förklarar på ett enkelt och pedagogiskt sätt hur du förbättrar din metabola hälsa och din motståndskraft mot sjukdomar orsakade av ohälsosam livsstil. Rekommenderar starkt!

 16. Metabol hälsa
  Kicki Herrlin, 19 november 2020

  Eftersom metabol ohälsa lägger grunden för många sjukdomar är detta en informativ och lättläst bok när man på ett enkelt sätt vill lära sig mer om detta nutidsproblem. Jag har följt bokens rekommendationer om motion och kost och har gått ner 3 kg i vikt på 2 veckor hur lätt som helst. Det krävdes ju inga större uppoffringar så det här kommer jag att fortsätta med.

Visa alla 16 recensioner

Fler böcker av Aseem Malhotra