Sluta röka och snusa på 4 veckor (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
BF POD
Antal sidor
240
Utgivningsdatum
2013-10-25
Förlag
Bonnier Fakta
Dimensioner
180 x 150 x 13 mm
Vikt
336 g
SAB
Ohic,Vebg
ISBN
9789174249293
Sluta röka och snusa på 4 veckor (häftad)

Sluta röka och snusa på 4 veckor

(2 röster)
Häftad,  Svenska, 2013-10-25
229
  • Skickas från oss inom 5-8 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Sluta röka och snusa på 4 veckor Kan levereras innan julafton
Är det ett nyårslöfte eller känner du pressen från partnern, dina barn, din läkare eller arbetsgivare? Har du försökt många gånger och misslyckats? Är du orolig för att du ska klättra på väggarna, gå upp i vikt och få ett tråkigt liv utan njutning? Eller längtar du efter ett nytt liv på andra sidan, att vakna frisk och fräsch, full av energi och sugen på att njuta ännu mer av livet?

Oavsett varför du vill sluta, oavsett hur länge du har använt nikotin, och hur många halvhjärtade försök du har bakom dig, är det fullt möjligt att bli rök- och snusfri på fyra veckor.

Sluta röka och snusa på 4 veckor hjälper dig att skapa en individuell Sluta-plan med hjälp av ett enkelt och praktiskt steg-för-steg-program. Varje kapitel innehåller fakta och övningar där du kan tillämpa det du läst.

Du kommer lära dig alla knepen, genomskåda alla myter, motivera dig själv och förstå hur du behöver tänka för att lyckas.

Det är att ändra inställningen till att sluta som är det allra viktigaste. Då kan du sluta röka och snusa för gott utan plågor, som miljoner andra redan har gjort. Sedan är det bara att plocka hem vinsterna: frihet från beroendet, bättre hälsa, mindre stress, bättre sexliv, mer ork, bättre sömn, gladare humör och pengar över till annat!

Boken hjälper även dig som inte vill sluta alls utan bara trappa ner och dig som har fastnat i beroende av något nikotintuggummi.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Sluta röka och snusa på 4 veckor
  2. +
  3. Det är ingen fara, du är människa : livsbetraktelser

De som köpt den här boken har ofta också köpt Det är ingen fara, du är människa : livsbetrakt... av Annika Borg (häftad).

Köp båda 2 för 418 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Barbro Holm Ivarsson