Föräldrar som beter sig illa: Hur institutioner och samhället hjälper till att alienera barn från sina kärleksfulla familjer (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Trade Paper)
Språk
Svenska
Antal sidor
234
Utgivningsdatum
2018-01-01
Förlag
Createspace Independent Publishing Platform
Medarbetare
Biringen Phd, Zeynep
Dimensioner
221 x 151 x 10 mm
Vikt
315 g
Antal komponenter
1
ISBN
9781983510120
Föräldrar som beter sig illa: Hur institutioner och samhället hjälper till att alienera barn från sina kärleksfulla familjer (häftad)

Föräldrar som beter sig illa: Hur institutioner och samhället hjälper till att alienera barn från sina kärleksfulla familjer

(4 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad,  Svenska, 2018-01-01
303

Just nu 10% rabatt på allt! Använd kod SEP23

Gäller t.o.m. 28 september 2023. Villkor

 • Skickas från oss inom 3-6 vardagar.
 • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
Vi har inte fått in någon beskrivning av boken från förlaget. Kolla gärna upp förlagets (Createspace Independent Publishing Platform) hemsida, där det kan finnas mer information.

Passar bra ihop

 1. Föräldrar som beter sig illa: Hur institutioner och samhället hjälper till att alienera barn från sina kärleksfulla familjer
 2. +
 3. Big dick energy : den ultimata guiden till vad kvinnor vill ha

De som köpt den här boken har ofta också köpt Big dick energy : den ultimata guiden till vad ... av Fi Lindfors (inbunden).

Köp båda 2 för 512 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Föräldrar som beter sig illa: Hur institutioner och samhället hjälper till att alienera barn från sina kärleksfulla familjer. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Önskar att alla som arbetar med barn läser detta.
  Olof, 6 januari 2019

  Den här boken skriver med kuslig precision precis det hemska min son går igenom. Men också om vad man kan göra för att hjälpa dessa stackars barn.

 2. Klargörande analys
  Jan Angner, 13 juni 2018

  Boken behandlar en problematik som ALLA barn drabbas av, i olika grad, när föräldrar som skiljer sig blir "oeniga" om en framtida ordningen runt deras barn ska vara. Barn dras då med och hamnar lojalitetskonflikt mellan sina föräldrar, något som inte önskar och de verkligen bör få slippa. I de värre fallen så använder ena föräldern sitt överläge till att baktala den andra föräldern för att göra barnet till sin allierade. Det blir då psykisk misshandel. Syftet är förstås att få ensamkontroll ö... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av författarna