Anne på Ingleside (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.8 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Anne på Grönkulla (del 6)
Utgivningsdatum
2018-01-08
Förlag
Saga Egmont
Översättare
Verna Lindberg
ISBN
9788711760734
Anne på Ingleside (e-bok)

Anne på Ingleside E-bok

E-bok (EPUB), Svenska, 2018-01-08

Styckköp

129

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Anne på Grönkulla har växt upp och väntar nu sitt sjätte barn. Allt på Ingleside är frid och fröjd tills Gilberts far dör och outhärdliga faster Mary Maria kommer på ett besök som aldrig verkar ta slut. Snart börjar Anne även oroa sig över att Gilbert kanske inte älskar henne längre. Vad är det som hänt? Och hur kan Anne rädda situationen?

Samtidigt är Anne och Gilberts barn ute på egna äventyr. Nan får reda på att hon blev utbytt vid födseln och Rilla får för sig att hon inte under några omständigheter får bli sedd bärandes på en tårta och gör allt hon kan för att undvika detta.

Anne på Ingleside är den sjätte boken i den klassiska serien om Anne på Grönkulla.

Lucy Maud Montgomery (1874-1942) växte upp på Prince Edward Island i Kanada, samma ö som böckerna om Anne utspelar sig på. Hon började skriva redan som barn och publicerade under sitt liv 20 romaner och över 500 noveller.

Böckerna om Anne på Grönkulla följer den fantasifulla föräldralösa flickan Anne som växer upp på Price Edward Island i Kanada. Romanerna har blivit odödliga klassiker som fängslat läsare i alla åldrar i över hundra år. Serie har filmatiserats ett flertal gånger och även spelats in som TV-serie.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av L M Montgomery