Nu är det jul igen (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (224.0 MB)
Språk
Svenska
Serie
Sardinön (del 1)
Inläsare
Helena Lewin
Utgivningsdatum
2020-11-24
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788726641356

Nu är det jul igen Ljudbok

(30 röster)  |   Läs 4 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2020-11-24

Styckköp

119
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Trebarnsmamman Emelie har tröttnat på tillvaron. Sedan pappan till hennes barn flyttat hem till Gambia har hon kämpat för att få vardagen att gå ihop. Budgeten är tajt, jobbet är urtråkigt och trots påtryckningar vågar hon inte skaffa Tinder. Hon är helt enkelt inte redo. Men just som allt känns som mörkast får hon ett oväntat brev - ett brev vars innehåll kommer att ändra hennes liv för all framtid.

Det visar sig att Emelie ärvt ett hus på Sardinön - och när hon åker dit får hon sitt livs chock. Huset är nämligen fyllt till bredden med juldekorationer! Emelie tvekar, men när barnen bestämt sig för att de vill stanna på ön så dröjer det inte länge innan flytten från Växjö är ett faktum. Allt som återstår nu är att lista ut svaren på två viktiga frågor: Vad är egentligen grejen med Andreas, snyggingen som ärvt gäststugan på tomten? Och vad i hela fridens namn ska Emelie göra med alla sina julsaker?

Annika och Jessika Devert är systrar och kommer ifrån Göteborg. Tillsammans har de skrivit flera barnböcker och vuxendebuterade år 2020 med feelgood-romanen 'Nu är det jul igen'.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Nu är det jul igen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Feel Good-bok
  Ella Meisson, 20 mars 2024

  Boken är trevligt skriven och handlingen ger en riktig feel good-känsla! Uppläsaren är dock under all kritik då hon låter som en robot.

 2. Så dålig uppläsare
  Lena, 7 mars 2024

  Så dålig uppläsare som inte kan uttala ord rätt, assiett. Boken för övrigt bra har läst sista boken först tyvärr. Roligt att följa familjen och se vad som händer.

 3. Trevlig och bra
  - (Vendelsö), 5 mars 2023

  Efter att ha börjat med "fel" bok har jag nu lyssnat på den första boken. Det känns bra att få historien från början. Ser nu fram emot att börja lyssna på bok nummer 2 och att få fortsätta följa livet på Sardinön.

 4. Jättebra
  @mariabokälskarejohansson ( Instagram) (Göteborg), 20 december 2022

  En riktigt bra bok som fångade mig från början till slut. Med färgstarka karaktärer och miljöer. Dessa två systrar var helt okända för mig. Men jag kommer absolut att läsa fortsättningarna

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av författarna