Miraklet i Tunneberga (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.6 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Kyrkoherden på Kullahalvön (del 1)
Utgivningsdatum
2021-08-18
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788726708349

Miraklet i Tunneberga E-bok

(3 röster)  |   Läs 3 recensioner
E-bok,  Svenska, 2021-08-18

Styckköp

89
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
I Tunneberga by bär invånarna på en hemlighet - och inte vilken hemlighet som helst. Kyrkoherden Ylva är ofrivilligt i centrum av det hela och har vakat över den i alla år, i skydd av sin till synes fläckfria prästfasad.

När den pensionerade kriminalkommissarien Walter flyttar till Tunneberga börjar det genast tisslas och tasslas bland byborna. Med sitt idoga grävande i byns historia lär det inte dröja länge innan han är dem på spåren. Men om hemligheten och historien bakom kommer ut så står hela byn på spel. Hur ska de kunna stoppa honom?

'Miraklet i Tunneberga' är en humoristisk, spännande och fartfylld berättelse, där byborna måste enas för att genomföra den största blåsningen i skånsk historia. Allt för att förhindra att deras väl bevarade hemlighet avslöjas - och hotar att förstöra allt de byggt upp.

Helena Stjernström är förutom författare även frilansande redaktör och tv-producent och har arbetat med allt från inredningsprogram och Bingolotto till Uppdrag granskning och Kalla Fakta. Hon lever numera huvudsakligen i en liten by på Kullahalvön som gett inspiration till boken, men arbetar även i Stockholm, Göteborg och Los Angeles. 'Miraklet i Tunneberga' är hennes fjärde roman och den första i en serie om mysterier på Kullahalvön.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Miraklet i Tunneberga. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Underbart underhållande hela vägen
  Lisbeth Boström (Timrå), 22 april 2023

  Det här var en bok helt i min smak. Rolig, spännande och allmänt härlig! Dessutom en bok som håller samma höga standard ända till slutet.

 2. Mysig och rolig
  @Systrarnaboktokiga , 31 augusti 2021

  En bok som fick mig att skratta och att tänka. Älskar miljöbeskrivningarna, detaljrika och gav bra känslor. Gillar byn Tunneberga, mysigt ställe.
  Handlingen drevs hela tiden framåt och man ville hela lyssna på nästa kapitel. Gillar att följa karaktärern Walter, han hade mycket intressanta tankar och idéer. Mycket bra karaktärsgestallningar. Språket är enkelt och lättläst med lagom långa kapitel. Rekommenderas.

 3. .
  -, 20 augusti 2021

  Lättläst, rolig och underfundig, en bok med glimten i ögat.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Helena Stjernström