Se mig falla (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.7 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
palma (del 1)
Utgivningsdatum
2019-05-03
Förlag
Bokförlaget Forum
ISBN
9789137153438
Se mig falla (e-bok)

Se mig falla E-bok

(13 röster)  |  Läs 2 recensioner
E-bok (EPUB), Svenska, 2019-05-03

Styckköp

49

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 6 format & utgåvor
"Se mig falla" är berättelsen om en fars desperata sökande efter sin älskade dotter. En tät och febrig skildring av det mörker som döljer sig under semesterparadisets glittrande yta. Tre år har gått sedan Tim Blancks sextonåriga dotter försvann under en resa till Mallorca. Han har lovat henne att aldrig sluta leta, ett löfte som slitit sönder hans äktenskap och fått honom att bosätta sig i Palma, där han försörjer sig som privatdetektiv. När han får i uppdrag att utreda en misstänkt otrohetsaffär dras han oväntat in en värld av korruption och skoningslös girighet. Och i begärens dunkla vrår tycker han sig plötsligt ana sin dotters skugga. Med fara för livet kastar han sig in i jakten på sanningen om vad som hänt henne.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Se mig falla. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Tuff Mallorca-miljö

    Bra text om ett Mallorca bakom den skönmålade turistmiljön. Fint skildrat förhållande mellan far o dotter. Spännande bok väl värd att rekommendera.

  2. Betyg: 4,5 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 6 maj 2019

    Jag har läst det mesta som författaren Mons Kallentoft har skrivit. Dom tolv böckerna om Malin Fors som han har skrivit ensam. Och dom fem böckerna om Zack Herry som han har skrivit tillsammans med Markus Lutteman och Anna Karolina. Här är en länk till min recension av den senaste boken om Malin Fors, Himmelskriket. Och här är en länk till min recension av den senaste boken om Zack Herry, Falco. Finns även länkar där till mina recensioner av alla dom tidigare böckerna.

    Den här boken... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Mons Kallentoft