Ett lik för mycket (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.7 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
säbyholms gröna fingrar (del 3)
Utgivningsdatum
2022-05-03
Förlag
Bokförlaget Forum
ISBN
9789137159065
Ett lik för mycket (e-bok)

Ett lik för mycket E-bok

(18 röster)  |  Läs 2 recensioner
E-bok,  Svenska, 2022-05-03

Styckköp

64

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
I den fristående tredje delen i cosy crime-serien Säbyholms gröna fingrar drabbas trakten av ett märkligt försvinnande. En trettioårig kvinna i militärkläder passerar plantskolan just som skådespelerskan Siri Ehrensvärd hämtar tidningen och de byter några ord. Därefter tycks den före detta elitsoldaten Maria Storm gå upp i rök och polisen Olle Magnusson tar hjälp av Missing People för att söka igenom skogarna samtidigt som en varg rivit får i området. Björn tar med sig Anton och Cecilia på galopptävlingar och efter stor dramatik köper han, till Cecilias stora lycka, loss en svårhanterlig hingst som annars skulle gå till slakt. Anton inser att om han ska kunna vinna Cecilias kärlek måste han komma över sin rädsla för de oförutsägbara djuren.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Ett lik för mycket. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Trevlig feelgood
    Bo Henriksson, 29 oktober 2022

    Trevlig läsning för den som gillar feelgood-deckare. Gillar att den utspelar sig i en vanlig miljö som man kan hitta lite överallt i Sverige. Skön hängmatteläsning!

  2. Betyg: 3,5 av 5
    Britt-Marie Kullin, 24 maj 2022

    Den här boken, Ett lik för mycket, är den tredje delen i bokserien Säbyholms gröna fingrar. Jag har läst dom två tidigare böckerna i serien, och jag har även läst åtta andra böcker av författaren. Tycker om Carin Hjulströms sätt att skriva, och den här bokserien tycker jag är hennes bästa böcker. Välskrivna, lättlästa mysdeckare med trevliga karaktärer. Kan rekommenderas.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Carin Hjulström