Blickfångarna (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (234.9 MB)
Språk
Svenska
Serie
Malin Fors (del 14)
Inläsare
Mirja Turestedt
Utgivningsdatum
2021-10-13
Förlag
Bokförlaget Forum
ISBN
9789137501949
Blickfångarna (ljudbok)

Blickfångarna Ljudbok

(71 röster)  |  Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2021-10-13

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 6 format & utgåvor
Serien om polisen Malin Fors i Linköping är en klassiker inom svensk spänningslitteratur. Här är den fjortonde rafflande delen. Det är bitande vinter i Linköping. Ett gammalt fall med en mördad pojke gäckar Malin Fors och de andra utredarna på våldsroteln. Vem är pojken? Hur hamnade han ensam på en äng, med vartenda ben i kroppen krossat? Så en dag ger sig en kvinna i Algeriet till känna: Jag är hans mamma. Malin Fors jagas av sina demoner, och ett nyligen kraschat förhållande. När fallet med pojken tätnar dras hon i en värld där hon inte ens vet vem hon själv är och tvingas inse att till och med den egna blicken kan vara en bedragare: ingenting är vad det först synes vara. I "Blickfångarna", som är den fjortonde boken i serien om kriminalinspektör Malin Fors, rör sig hotet allt närmare henne personligen och det hela utvecklas till en konkret fråga om att vara jägare eller villebråd.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Blickfångarna. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Räddad av bra uppläsare
    -, 10 februari 2022

    Enkel och orealistisk. Reklam i varannan mening. Lite slarvigt skriven.

  2. Betyg: 4 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 19 oktober 2021

    Betyg: 4 av 5 - 📚 - Blickfångarna är den fjortonde delen i bokserien av Mons Kallentoft om polisen Malin Fors i Linköping. Jag har läst dom allihopa, och jag har tyckt om alla. Och det var inget undantag med den här. Jag tyckte även om den, och jag kommer nog att följa den här bokserien så länge den skrivs. Betygen har varierat mellan 4 och 4,5 för böckerna i serien, och den här boken får en 4. Böckerna är lättlästa, spännande och jag tycker om att följa dom olika polisernas liv. Rekommenderas.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Mons Kallentoft