Lågorna (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (277.8 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Charlotta Jonsson
Utgivningsdatum
2022-09-01
Förlag
Bokförlaget Forum
ISBN
9789137504483
Lågorna (ljudbok)

Lågorna Ljudbok

(35 röster)  |  Läs 2 recensioner
Ljudbok (MP3), Svenska, 2022-09-01

Styckköp

99

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
En nervkittlande suggestiv spänningsroman av prisbelönta Lina Bengtsdotter, författare till "Annabelle". Efter ett desperat samtal från barndomsvännen Katja återvänder Vega till Silverbro, det lilla samhället hon lämnade för London tio år tidigare. Under uppväxten var de två oskiljaktiga, Katja med sin trasiga barndom och Vega med saknaden efter sin mamma. Men när Vega kommer hem till Silverbro är Katja spårlöst försvunnen och tankarna går oundvikligen till Katjas moster Sofia Lo, tonåringen som försvann för mer än trettio år sedan. Vad har hänt Katja? Har de två försvinnandena någonting gemensamt och kommer Vega hitta Katja i tid, eller riskerar deras mörka hemlighet att avslöjas?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Lågorna. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4,5 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 5 oktober 2022

    Betyg: 4,5 av 5 - 📚 - Författaren Lina Bengtsdotter har tidigare skrivit tre stycken böcker i Gullspångserien: Annabelle, Francesca, och Beatrice. Jag har läst dom alla tre, och tyckt mycket om dom allihopa. Den här nya boken, Lågorna, är helt fristående från dom tidigare böckerna, och jag tyckte om den precis lika mycket som föregående böcker. Kanske till och med ännu lite mer. Boken grep verkligen tag i mig, och berörde mig. Fint beskrivna karaktärer, inte förutsägbar, lättläst, spä... Läs hela recensionen

  2. Fantasilös
    -, 20 september 2022

    Som att läsa Annabell igen. Övergivna hus, naglar i kista, landsbyggdspuben, gänget, försvunnen tonåring och en återvändare. Jag tröttnade efter halva boken.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Lina Bengtsdotter