Benvittring (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.4 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Ölandssviten (del 5)
Utgivningsdatum
2021-11-15
Förlag
Wahlström & Widstrand
ISBN
9789146232841

Benvittring E-bok

(24 röster)  |  Läs 2 recensioner
E-bok,  Svenska, 2021-11-15

Styckköp

79

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
En man dör i ett stenras på en ödslig öländsk strand. På marken har han hunnit lägga en krans av rosor.

När polisen Tilda Davidsson lyfter på kransen hittar hon benrester från en man som sist sågs i livet tillsammans med hennes 86-årige släkting, skepparen Gerlof.

Gerlof är sjuklig och kraftlös, men måste ändå ta reda på varför en gammal tragedi ännu skapar rädsla och hat. Hat så starkt att mordet på stranden bara är början.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Benvittring. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Riktigt bra - den bästa i serien
    Stefan Svartling (Nyköping), 22 januari 2023

    Jag tycker att Benvittring är den bästa i serien. Jag trodde faktiskt att serien inte skulle räcka till mer än de tre första böckerna. Jag tyckte redan då den började bli tråkig och uttjatad, men Johan Theorin visar att han kan väcka liv i miljön igen. Jag tycker dock att han skall skriva skräck igen. Sankta Psyko är fortfarande hans bästa bok.

  2. Betyg: 4,5 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 9 december 2021

    Betyg: 4,5 av 5 - 📚 - Boken Benvittring av författaren Johan Theorin är den femte boken i serien Ölandssviten. Jag har läst dom alla, och jag har tyckt mycket om dom alla. Precis som jag har gjort med författarens två andra fristående böcker. Jag tycker mycket om handlingen i Benvittring, men allra bäst tycker jag om karaktärerna och miljöerna. Älskar huvudpersonen Gerlof, och hoppas verkligen på fler böcker om honom. Rekommenderas varmt.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Johan Theorin