Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
141
Utgivningsdatum
2019-01-23
Upplaga
1
Förlag
Liber
Dimensioner
211 x 149 x 8 mm
Vikt
198 g
SAB
Qba
ISBN
9789147128204
Human up! : en bok om hur du bygger mänskliga varumärken och arbetsplatser (häftad)

Human up! : en bok om hur du bygger mänskliga varumärken och arbetsplatser

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2019-01-23
357
 • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Human up! handlar om den mänskliga aspekten av varumärkesarbetet. Genom att stärka och lyfta fram den viktigaste resursen - medarbetarna - kan du som chef skapa en attraktiv arbetsplats och ett mänskligt varumärke. För företag som förstår att kulturen och människorna är själva varumärket, blir den mänskliga aspekten av varumärkesbyggandet självklar.

Här handlar det om den mänskliga aspekten av varumärkesarbetet. Stärk och lyft fram den viktigaste resursen - medarbetarna - så kan du som chef skapa en attraktiv arbetsplats och ett mänskligt varumärke.

För de företag som förstår att kulturen och människorna är själva varumärket, blir den mänskliga aspekten av varumärkesbyggandet självklar. Varumärkessyfte och värderingar har blivit ett konkurrensmedel och ett framgångsrecept.

Boken riktar sig till dig som vill utveckla ditt ledarskap och som förstår poängen med att rikta strålkastarljuset på medarbetarna. I boken blandas teori med exempel, konkreta råd och verktyg som du kan använda direkt i din vardag.

Human up! lär dig bland annat hur du
 • stärker ditt chefsvarumärke
 • stärker teamets varumärke och rykte internt
 • stärker företagsvarumärket genom att lyfta fram experterna
Om författarna

Pia Lanneberg är utbildad journalist med över 20 års erfarenhet av kommunikation, ledarskap och varumärkesarbete. Hon grundade en nordisk PR-byrå där hon arbetade som vd i många år. Hon är även ett flitigt anlitat bollplank för chefer, ledare och entreprenörer och har tidigare skrivit boken Ett starkt varumärke - din vassaste konkurrensfördel.

Kristina Bexelius är journalistutbildad statsvetare och har en bakgrund från bok- och tidningsförlag. Hon har arbetat som PR- och kommunikationschef på ett utbildningsföretag på både strategisk och operativ nivå. Hon är idag affärscoach och kommunikationsstrateg med gedigen erfarenhet av att facilitera workshops inom bland annat visions- och värderingsarbete.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Human up! : en bok om hur du bygger mänskliga varumärken och arbetsplatser
 2. +
 3. Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen till ett gladare liv, bättre relationer och oslagbara team

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen t... av Gunnel Ryner (häftad).

Köp båda 2 för 506 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Human up! : en bok om hur du bygger mänskliga varumärken och arbetsplatser. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Gå från att vara chef till att bli ledare - NU
  Lotta Strindberg, 18 november 2019

  Human Up! är boken som prickar in samtidens och framtidens ledarutmaningar. Och kommer med konkreta förslag som visar hur de kan lösas. Boken rör sig snyggt från förklaringar av ord och strategier till lyckade case. Den gör mig uppriktigt lycklig och inspirerad, författarna sätter individen i centrum och det är inte bara en bok om varumärken - jag är helt övertygad om att när innehållet används på arbetsplatserna skapas välmående medarbetare!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna

 • Konstigare? : om konst och kreativitet för barn och vuxna

  Kristina Bexelius

  I den här boken får du träffa femton konstnärer som alla har olika sätt att uttrycka sin kreativitet. De skapar med hjälp av färg, lera, garn, blommor - ja, vad som helst egentligen. Men mest förstås med sin fantasi. Vad är egentligen konst och va...