Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
310
Utgivningsdatum
2017-05-29
Förlag
Sanoma Utbildning
Dimensioner
239 x 169 x 19 mm
Vikt
584 g
ISBN
9789152340462

Skriva för att övertyga

Häftad, Svenska, 2017-05-29
444 kr
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Den nya upplagan av Skriva för att övertyga innehåller många nya och aktuella exempel. Alla checklistor är uppdaterade, och det har tillkommit en mall och ett avsnitt om hur du tar fram en kommunikationsplan. Dessutom har den nya upplagan ett större fokus på kommunikation i digitala kanaler och sociala medier.

Skriva för att övertyga visar på ett tydligt och pedagogiskt sätt hur man skriver texter som kunder och andra intressenter enkelt kan ta till sig. Detta är en uppgift som idag berör allt fler yrkesverksamma, inte minst genom all internetbaserad information som företag och organisationer producerar. Boken innehåller cirka 130 verkliga textexempel från olika typer av företag, myndigheter och intresseorganisationer. Exemplen visar hur olika verksamheter hanterar säljbrev, webbtexter, annonser, reklam eller policydokument, allt i syfte att övertyga läsaren att vilja gå vidare, ta reda på mer, ta nästa steg.

Avsedd för:
Skriva för att övertyga riktar sig till dig som arbetar på en marknads-, informations- eller säljavdelning, reklam- eller kommunikationsbyrå, men i lika hög grad till alla andra som i arbetet skriver för att informera, argumentera eller sälja.

Författare:
Mikael Rosén, skribent, kommunikationsstrateg och föreläsare och har även varit chef på olika kommunikationsbyråer. Han har skrivit på uppdrag för och föreläst kring skrivande för cirka 250 olika företag, organisationer och myndigheter inom ett antal branscher och områden.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Skriva för att övertyga
  2. +
  3. Konflikter : Uppkomst, dynamik och hantering

De som köpt den här boken har ofta också köpt Konflikter : Uppkomst, dynamik och hantering av Barbro Lennéer Axelson, Ingela Thylefors (kartonnage).

Köp båda 2 för 800 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Mikael Rosén

Bloggat om Skriva för att övertyga