Skriva för att övertyga (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
310
Utgivningsdatum
2017-05-29
Förlag
Sanoma Utbildning
Dimensioner
239 x 169 x 19 mm
Vikt
584 g
ISBN
9789152340462

Skriva för att övertyga

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2017-05-29
555
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Den nya upplagan av Skriva för att övertyga innehåller många nya och aktuella exempel. Alla checklistor är uppdaterade, och det har tillkommit en mall och ett avsnitt om hur du tar fram en kommunikationsplan. Dessutom har den nya upplagan ett större fokus på kommunikation i digitala kanaler och sociala medier. Skriva för att övertyga visar på ett tydligt och pedagogiskt sätt hur man skriver texter som kunder och andra intressenter enkelt kan ta till sig. Detta är en uppgift som idag berör allt fler yrkesverksamma, inte minst genom all internetbaserad information som företag och organisationer producerar. Boken innehåller cirka 130 verkliga textexempel från olika typer av företag, myndigheter och intresseorganisationer. Exemplen visar hur olika verksamheter hanterar säljbrev, webbtexter, annonser, reklam eller policydokument, allt i syfte att övertyga läsaren att vilja gå vidare, ta reda på mer, ta nästa steg. Skriva för att övertyga riktar sig till dig som arbetar på en marknads-, informations- eller säljavdelning, reklam- eller kommunikationsbyrå, men i lika hög grad till alla andra som i arbetet skriver för att informera, argumentera eller sälja. Författaren Mikael Rosén, är skribent, kommunikationsstrateg och föreläsare och har även varit chef på olika kommunikationsbyråer.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Skriva för att övertyga
 2. +
 3. Contenthandboken

De som köpt den här boken har ofta också köpt Contenthandboken av Pontus Staunstrup (kartonnage).

Köp båda 2 för 823 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Skriva för att övertyga. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Basic
  Stefan Ohlsson, 12 mars 2018

  Övervägde att sätta en 4, men hamnade till slut på en 3:a. För den som är rätt ny på att skriva är det en mycket bra bok, som ger en struktur för skribenten. Det tar annars åratal av skrivande för att skapa. För vana skribenter är det nog mer av en bekräftelse och en checklista att ta till.

  Sedan irriterar jag mig på de många dåliga bilderna. Amatörmässiga bilder drar också ner texten och förtroendet för det innehåll som texten ska förmedla. Jag vet att detta är en bok om skrivande ... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner