Le! Det är inte tanken som räknas - mjukband (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2020-01-14
Förlag
Sanoma Utbildning
Dimensioner
210 x 148 x 11 mm
Vikt
254 g
SAB
Doka
ISBN
9789152359105
Le! Det är inte tanken som räknas - mjukband (häftad)

Le! Det är inte tanken som räknas - mjukband

Häftad Svenska, 2020-01-14
164
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Arbetsglädje och engagemang får människor att må bra och verksamheter att växa. Men stress och ständiga förändringar gör många av oss uppgivna - och då hjälper det inte med lyxiga kaffemaskiner eller extra många bananer i fruktkorgen. Hur ska vi hitta arbetsglädjen och engagemanget igen?
Le! Det är inte tanken som räknas handlar om hur du med större medvetenhet och små förändringar av ditt sätt att agera kan få roligare på jobbet, samtidigt som du bidrar till en mer kreativ och framgångsrik arbetsplats. Uppmuntran, humor och gemenskap betyder mer än du tror, och ibland handlar det faktiskt bara om att våga bjuda på sig själv eller andas djupt för att kunna fatta rätt beslut.
Bra kommunikation bidrar också till arbetsglädjen - hur du säger saker är minst lika viktigt som vad du säger. Om du vill kan du börja med att le lite mer mot dem du möter. För det är faktiskt inte tanken som räknas.

Författaren
Ami Hemviken, beteendevetare och föreläsare, blev utsedd till Årets Talare 2017. Hon brinner för att bidra till äkta möten mellan människor. Hennes budskap är alltid väl förankrade i fakta och forskning och kryddade med mycket humor och personliga berättelser. Ami bor i Stockholm med sin man och sina tre barn, som är hennes allra bästa kommunikationscoacher och lärare.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Le! Det är inte tanken som räknas - mjukband
  2. +
  3. Drömledarskapet : morgondagens viktigaste framgångsfaktorer

De som köpt den här boken har ofta också köpt Drömledarskapet : morgondagens viktigaste framg... av Svante Randlert (inbunden).

Köp båda 2 för 508 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Ami Hemviken