Så här blir du miljonär och fri : vägen till ökad rikedom och frihet (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
284
Utgivningsdatum
2023-05-05
Upplaga
1
Förlag
Segundo
Dimensioner
215 x 135 x 16 mm
Vikt
350 g
Komponenter
Paperback
SAB
Qci
ISBN
9789152764800
Så här blir du miljonär och fri : vägen till ökad rikedom och frihet (häftad)

Så här blir du miljonär och fri : vägen till ökad rikedom och frihet

Häftad,  Svenska, 2023-05-05
271
  • Skickas från oss inom 7-10 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
  • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
    199
Visa alla 1 format & utgåvor
Går det att bli rik? Ja, alla kan bli rika, även om det kräver insatser och uppoffringar. Det går inte att förbli passiv. Men vad ligger bakom finansiell frihet och vilka steg behöver du ta för att nå dit? Och varför skall du bli rik?

Detta är en bok som handlar om ekonomisk framgång, men det är mer än så. Den tar inte bara upp hur du rent praktiskt går tillväga, utan behandlar lika mycket psykologin bakom ekonomisk framgång och de bakomliggande faktorer som har betydelse för hur framgångsrik du blir och varför vanligt folk misslyckas eller inte ens tror det är möjligt att bli rik.

Ekonomisk framgång handlar inte bara om vad du skall investera i eller hur du gör det. Det handlar lika mycket om dig själv. Din attityd till pengar och vad som är möjligt, men också tron på dig själv och hur du tänker, känner och agerar, kommer att påverka hur rik du blir. Vid sidan av teoretisk kunskap och praktisk erfarenhet har ditt psyke en lika stor del av din framgång.

Detta är inte en bok om snabba cash eller hur du fort blir rik. Det är en bok om hur du steg för steg kan bygga upp ett friare liv genom investeringar - hur du kan få dina pengar att arbeta för dig istället för att du skall arbeta för pengar.

Författaren har själv lång erfarenhet av investeringar och är idag ekonomiskt oberoende, något som uppnåtts genom en hög sparkvot, låga utgifter och en hög avkastning på olika investeringar och tillgångsslag.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Så här blir du miljonär och fri : vägen till ökad rikedom och frihet
  2. +
  3. Spara pengar : experternas 323 bästa tips

De som köpt den här boken har ofta också köpt Spara pengar : experternas 323 bästa tips av Günther Mårder, Christina Sahlberg (häftad).

Köp båda 2 för 360 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »