Framgångsrik & lycklig (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
234
Utgivningsdatum
2013-09-25
Upplaga
1
Förlag
Vulkan
Dimensioner
210 x 150 x 10 mm
Vikt
315 g
SAB
Dokb,158.1
ISBN
9789163734229
Framgångsrik & lycklig (häftad)

Framgångsrik & lycklig

(3 röster)  |  Läs 3 recensioner
Häftad, Svenska, 2013-09-25
236

Just nu 12% rabatt på allt! Använd kod JUNI6

Handla för minst 299 kr, t.o.m. 7 juni. Villkor

 • Skickas inom 5-8 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Till skillnad från alla andra framgångsböcker, innehåller denna konkreta facit. Läs, reflektera och gör övningarna och du blir både framgångsRIK och lycklig. Lycka och framgång är olika för olika människor. Du kommer - med bokens hjälp och din kreativitet - att hitta dina egna framgångar, din lycka. Boken vänder sig till alla. Det spelar ingen roll om du är yrkesverksam medarbetare eller chef, pensionär eller student. Boken leder dig till mål, vision, mission som skapar inspiration för resultat. Du får effektivitetstips så att du kan frigöra tid för att nå framgång. Vad är det som entusiasmerar dig? Vad är ditt driv? Vad vill du ha ut av livet? Med bokens hjälp, kommer du att bli klar över detta - och kort därefter har du nått din första framgång. Tänk om du kunde slita mindre och öka din effektivitet med minst 15%, må gott, nå dina mål, och därmed skapa resultat som gör dig framgångsRIK OCH lycklig! Det är sällan att vi kämpar för att nå mål. Vi kämpar för att nå resultat, baserat på målet. Ett resultat som skapar känslan av framgång och upplevelsen av lycka. Din framgång är mycket värd. Som ett exempel kan nämnas att Monica ofta tränar grupper i e-post-effektivitet. En grupp nyligen hade gemensamt över 12000 e-post i inkorgen vid start och ca 100 e-post totalt efter genomgånget program. Vinsten är enorm för dem. Tidsbesparingen motsvarar - baserat på forskningsresultat - ca 30 timmar per vecka inkl ställtid. Du är kanske en av dessa framgångsrika personer? Om inte, läs boken och få tipsen som gör att du kan spara åtskilliga timmar per vecka till förmån för framgång och lycka. Monica Ivesköld är Sveriges enda "struktör-planör-motivör" - den absolut enda effektivitets-konsult som arbetar med allt från coachning och hypnos till att skapa verksamhets- och processtöd på 3 arbetsdagar. Hon utbildar även i kund-service, Försvarshögskolans Utvecklande Ledarskap, Medarbetarskap, Affärsmannaskap, Värdegrund, BPMS och mycket mer. Monicas driv är att få andra att växa. Vill du bli en av dem? Monica erbjuder fr o m hösten 2013 ny innovativ digital utvecklingsmetodik som innebär att du kan få hjälp via datorn i 1-timmes lektioner för att skapa resultat och framgång.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Framgångsrik & lycklig
 2. +
 3. Sex substanser som förändrar ditt liv : dopamin, oxytocin, serotonin, kortisol, endorfin, testosteron

De som köpt den här boken har ofta också köpt Sex substanser som förändrar ditt liv : dopamin... av David J P Phillips (kartonnage).

Köp båda 2 för 455 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Framgångsrik & lycklig. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Mycket läsvärd bok
  Holger , 7 maj 2020

  Jag har läst Monica Iveskölds bok FramgångsRIK & Lycklig med stor behållning. I boken får man en bra och översiktlig kunskap om en rad olika metoder och verktyg som man kan använda för att formulera sin egen vision, sina egna mål, aktivitetsplaner, checklistor, arbetsprocesser och metoder att mäta sina resultatet. Det är tydligt att Ivesköld behärskar det här området och dessutom har en förmåga att förklara metoderna, som ibland är rätt avancerade, på ett enkelt och lättfattligt sätt. Mycket läsvärd bok!

 2. Den perfekta handboken
  ingvar@travelshop.se, 29 mars 2014

  Den perfekta handboken för dig som har mycket att göra. Det finns så många verktyg för att underlätta din planering & prioritering så du kan få mer gjort, bättre koll på läget, bättre effektivitet, mindre stress och bättre resultat. :-) Den har dessutom ett djup när funderar på vad du vill göra nu och framåt i tiden.

 3. Fantastisk inspirerande läsning.
  Jenny Gustavsson, 1 mars 2014

  Boken ger klar syn på " ÄR MAN INTE I STÄNDIG UTVECKLING ÄR MAN I AVECKLING"

  Boken innehåller mer än bara läsning här är massa verktyg och konkret information hur man använder verktygen tex SMART,NÖHR,STORYBOARD och många andra.
  Övningarna ger bra kunskap i nuläget och för framtiden.
  Jag hade svårt att lägga ifrån mig boken efter några sidor lästa måste man fortsätta inspirationen.
  Personligen har boken givit mig stor insikt i att inte bara spendera tiden utan att investe... Läs hela recensionen

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Monica Ivesköld